Torsten Jansson Vikt
Torsten Jansson Vikt

Torsten Jansson Vikt /\ 49-årige affärschefen Torsten Jansson skar bort vitt bröd och andra vetebaserade produkter från kosten och tog upp promenader som träningsform också.

Fysisk

Som en del av sin egen lågkolhydratkost och regelbunden fysisk aktivitet tappade han 60 kilo på ett år.

Torsten


Han var fruktad av kollegor, vänner och familj. Under tiden började han observera att ett antal av hans vänner föll illa. Det gick upp för Torsten att han inte var oövervinnerlig, särskilt när han närmade sig sin 50-årsdag och hade gått upp minst 50 kilo i vikt.

Det gick upp för honom att han behövde göra något åt ​​sin hälsa om han ville leva för att se sina barn växa upp och tillbringa sina gyllene år med sin fru Ulrica Messing.

Jag letade efter en långsiktig lösning på mina problem. Det måste vara något jag kunde äta hemma såväl som på vägen. Jag kan inte föreställa mig att jag kan leva efter så stela regler.

Thirst är en självutnämnd foodie som redan har skrivit två kokböcker. Förutom att njuta av goda måltider hoppades han också på att kunna insupa då och då.

Som ett resultat uteslöts alla metoder för hungerterapi. Tidigare hade han provat Weight Watchers och GI-metoden och hade sett en viss viktminskning, men han hade alltid lagt på sig det igen.

– Jag tänker inte helt förkasta någonting; Jag tror inte att det är en bra idé. Men jag tror att socker är mer av ett problem, därför försöker jag begränsa mitt intag av sötningsmedel som socker.

Torsten Jansson Vikt

Förutom färdigmat och lätta produkter har Torsten dragit ner på allt detta de senaste månaderna. Till varje servering av fisk och skaldjur konsumerar han såväl kött och grönsaker.

För det mesta är hans kost mycket lik metoden med låga kolhydrater och hög fetthalt (LCHF), med tillsats av rotfrukter och frukter. Han undviker inte helt fett, men han har dragit ner på mängden han konsumerar.

Jag äter med andra ord inte mindre, men jag äter annorlunda. En av de viktigaste lärdomarna jag har lärt mig är att alltid granska innehållsförteckningarna. När jag först upptäckte att bröd och köttbullar kunde innehålla socker blev jag förvånad.

Du behöver inte oroa dig för barnen, och jag är glad över att jag inte belastas med en stor mängd skulder som ett resultat av detta.

Men jag körde uteslutande begagnade bilar, minns den numera kända företagaren, som började sitt företag med att trycka t-shirts i källaren i sina föräldrars hus i Dingle, en stad i Bohuslän mellan Uddevalla och Strömstad.

Då var han en 19-årig senior i gymnasiet som hade avslutat två år i samhällskunskap.nligt honom blev hans beslut att hoppa av gymnasiet inte väl emot av hans familj.Föräldrar som var lärare pushade mig att gå i skolan under en längre tid.

Torsten Jansson Vikt
Torsten Jansson Vikt

By Wishful