Emma Molin Familj
Emma Molin Familj

Emma Molin Familj /\ Sedan han gick med i Grotesco har Molin regisserat och skrivit ett avsnitt med titeln Ladies Night, som utforskar skillnaden mellan manliga och kvinnliga komiska skådespelare inom sina respektive områden.

Bokstavslandet

Hon medverkade i Sveriges Radio UR-serien “Livet I Bokstavslandet” mellan 2013 och 2015. Hon har även medverkat i komediprogrammen Partaj på Kanal5 och Pang Prego på Sveriges Radio.

Grammis Awards

Molin och Amanda Ooms delade ut Grammis Awards 2018. Förutom att vara värd för Gulbaggegalan i SVT 2019 gjorde hon det även 2020.

Emma Molin gästade ett avsnitt 2018 av Sommar i P1 och berättade om sin personliga och professionella resa . Hon och Hanna Dorsin tävlade i SVT-programmet P spret 2018 som ett lag.

Emma Molin och Oscar Zia delade ut P3-guldet i Stockholm 2021.Andersson Wij frågar om du kan komma ihåg vem du var innan förhållandet.

Fram tills jag träffade Jakob hade jag ingen aning om vad det innebär att vara vuxen. Visst är det tragiskt. Precis som man skulle ångra förlusten av en älskad, så sörjer man också slutet på en romantisk förbindelse.

Det är en fredlig, gammaldags död. Hon insisterar på att metaforen är korrekt eftersom den fortfarande handlar om förlusten av en älskad.

Samtidigt känner jag mig kraftfull och självsäker, och det är tydligt att jag har fattat rätt beslut. Det är bara lite förvirrande.

Emma Molin Familj

När hon kommer in på Hotel Hobos loungebar är Emma Molin klädd i svarta skinnbyxor. Hennes längd fångar omedelbart åskådares uppmärksamhet.

På frågan om vad hennes roll är i komedigruppen Grotesco tar hon upp detta som ett exempel. När Jakob har varit borta från familjen har jag haft mycket tid för mig själv med barnen.

Han utmärkte sig på att få folk att skratta, medan jag är hemsk på det. “Bänken är i diskhon” är så jag beskriver mig själv. Barnen hade väldigt roligt och jag tror att det är svårare att vara både förälder och lärare samtidigt.

Enligt Emma Molin berättade hennes mamma om en dejtingapp som heter Tinder. Men hon uppger i podden att hon inte är redo för det.

Emma Molin Familj
Emma Molin Familj

By Wishful