Viktor frisk flickvän
Viktor frisk flickvän

Viktor frisk flickvän /\ Viktor Frisk, 26, är en välkänd artist och influencer. Han var en gång medlem i duon Samir & Viktor. Groupie, Bada Nakna och Shuffla har alla framförts av Viktor och Samir Badran i Melodifestivalen tidigare.

Viktor uppgav dock att duon är öppen för att gå med igen någon gång i framtiden, och beskedet kom hösten 2020. Det enda Viktor har hållit tyst om är hans kärleksliv. Han kan nu meddela att tv-profilen har fått en ny beundrare!

Genom sina konton i sociala medier har Viktor Frisk, en 25-årig svensk, fått en efterföljare. Hans fanbas fortsatte att växa när Samir Badran, 30, dök upp på ett fitnessevenemang 2014, där de startade en konversation. De hade en omedelbar kontakt! Samir & Viktor, den monstruösa duon som snart följde, föddes.

Duons låtar blev omedelbart populära och de har bland annat tävlat i Melodifestivalen flera gånger. Viktor bestämde sig nyligen för att ta ytterligare ett betydande drag i karriären, men den här gången på helt motsatt väg efter en rad fullträffar.

Viktor frisk flickvän

En del av Viktors beundran för mode och kläder har förmodligen uppmärksammats av andra.

Smyckeskollektion

Tills nyligen var det inte svårt att missa Viktors förkärlek för moderiktiga kläder och accessoarer. Konstnären samarbetade nyligen med Guldfynd för att utveckla en smyckeskollektion som han är riktigt stolt över.

Viktor lägger ut detta och mycket mer på sociala medier, framför allt Instagram, där han har ett stort följe och expanderar snabbt. Det är inte bara företag som dyker upp på evenemanget. När han känner för det kan en artist också vilja visa upp sina nära och kära.

Ett nytt Instagram-inlägg av Viktor Frisk har bildtexten “Jag hade inte kunnat göra det utan dig”, och han namnger sin kompis Gabriella Cederhorn som en av personerna som hjälpte honom att komma dit.

Moraeus

I år gjorde Viktor Frisk sällskap med Patrik Ekvall, Kalle Moraeus, Sofia Wistam, Marika Carlsson och Magnus Wislander på Den stora hälsoresan.

Det finns många kändisar som har bestämt sig för att helt förändra sin livsstil och pressa sig själva under programmets varaktighet i ett försök att förbättra sin hälsa.

Viktor frisk flickvän
Viktor frisk flickvän

By Wishful