Bianca Ingrosso Vikt

Bianca Ingrosso Vikt /\ Sångsensationen och entreprenören Bianca Ingrosso är mest känd i Sverige för sin blogg. Hon föddes den 30 december 1994 i Stockholm och kommer att fylla 26 år 2020.

När hon började sin karriär tävlade hon i “Junior Eurovision Song Contest 2006” i Sverige. “Wahlgrens värld” är bara en av de många shower som Biance har medverkat i under sin karriär.

Personliga

Här kommer du att lära dig mer om hennes personliga liv, familj, pojkvän, Instagram, företag, lägenhet, gravid, philippe, nettoförmögenhet och mer. .

Jag vet med säkerhet att jag har gått ner mycket i vikt. Dansa hela natten med oss. Varje dag, fem timmar om dagen, dansar vi. Att gå ner i vikt är att vänta. Det är mycket jobb, och jag är gluten- och laktosintolerant så jag föredrar att äta hälsosamt.

Bianca Ingrosso Vikt

Alex, Alex danspartner, har också gått ner en hel del i vikt. Det är ett välkänt faktum att Let’s Dance har det! Varje dag går jag till gymmet för att gå ner i vikt. Det är inte ett globalt fenomen!

Jag förväntade mig mycket feedback under Let’s Dance. Jag har dock inte fått så mycket kritik som jag förväntat mig eftersom det är ett av de mest populära och kontroversiella programmen i Sverige. Det är inget jag tänker så mycket på.

Någon skrev: “Jag skulle hellre vilja att hon är smal än tjock”, och det är inte acceptabelt. Jag är dock nöjd med min nuvarande vikt och längtar inte längre efter en smalare figur. Alla mina cravings och önskningar kan tillfredsställas.

Självförtroende

Att delta i Let’s Dance har gett mig en känsla av självförtroende och en tro på att det som finns på insidan verkligen spelar roll. Det är något jag är stolt över, för det kunde ha gått åt andra hållet.

Du får intrycket att du lär dig något nytt varje vecka. Press, stress och media är inga problem för mig. Eftersom jag nu tror på mina förmågor känner jag inte längre behov av att oroa mig för hur jag framstår för andra. Det har höjt mitt självförtroende och självkänsla till en ny nivå.

Bianca Ingrosso Vikt
Bianca Ingrosso Vikt

By Wishful