André myhrer fru
André myhrer fru

André myhrer fru /\ Coronaepidemin satte plötsligt ett slut på André Myhrers framstående karriär. I Hudiksvall hände det i vardagsrummet.Myhrer säger till Helgstudion att han hade svårt att smälta nyheten.

En vinst i Kranjska Gora skulle sätta punkt för Bergsjöåkarens lysande karriär och den 37-årige Myhrer var säker på att formen skulle komma tillbaka i början av mars.

Sverige

Efter att ha tillbringat tid på höglandet i Sverige med sin tjänsteman för att slipa formen var han redo att åka. När det oväntade meddelandet kom blev jag chockad.

Beaver

När Myhrer första gången tävlade i världscupen i januari 2004, vann han sitt första lopp i Beaver Creek, Colorado.

I slalom slutade Myhrer fyra för Sverige vid vinter-OS 2006, bara 0,03 sekunder efter tredjeplatsen. Hans andra slalomtid var tävlingens snabbaste, och han tog hem bronsmedaljen vid vinter-OS 2010 i Whistler.

2018 blev Myhrer segrande i OS-slalom efter att båda favoriterna innan loppet hamnade under mållinjen. Myhrer har också tävlat i nio världsmästerskap och fyra OS.

Att mitt yrkesliv är slut har äntligen sjunkit in för mig. Jag stannade under en längre tid och hade en underbar upplevelse.

När jag först fick veta att det inte skulle bli mer ridning hade jag svårt att klara av att det hade tagit slut som det hade gjort.

Jag hade väntat på mållinjen och insikten att detta skulle bli min sista åktur. Istället skulle detta bli min sista åktur i Chamonix innan jag åkte.

André myhrer fru

Myhrer fick ta itu med en känsla av förlust efter sin seger i OS-guld. Hudiksvall fick ett samtal när jag var hemma och meddelade att loppet var inställt.

Jag tillbringade kvällen med att chatta med min servicemedlem innan jag hämtade honom nästa morgon för att ta honom till flygplatsen.

Så där går du. Myhrer säger till SVT Sports AnnaMaria Fredholm i Helgstudion att det han såg framför sig inte riktigt var det han såg.

Det var svårt för mig att acceptera eftersom jag hade en helt annan syn på hur jag ville avsluta mitt yrkesliv. Jag kunde återta en del av den utmärkta form jag hade i början. Även om vi hade ett bra skott att vinna senast, nekades vi möjligheten, och det var en besvikelse.

Efter några veckors depression pratade min fru med mig och jag kunde släppa det och gå vidare och acceptera att det är vad det är och fortsätta.

André myhrer fru
André myhrer fru

By Wishful