Anton hysen barn
Anton hysen barn

Anton hysen barn /\ Han började spela fotboll som sexåring för Torslanda IK innan han några år senare gick över till Lundby IF. Han återvände till England för att spela fotboll när han var 14 år gammal.

vänsterback

Han är en vänsterfotad offensiv vänsterback som spelar i den bakre raden. Hysén började sin proffskarriär 2004 med BK Häcken där han arbetade sig igenom leden genom A-laget.

Hysén sommaren

Utsiktens BK värvade Hysén sommaren 2009, med pappa Glenn Hysén som tränare, för att spela i division 1 Södra från 2010. Den 8 augusti 2009 gjorde han debut för klubben i en 3-0-seger mot Asmundtorps IF på hemmaplan. .

Anton hysen barn

Det var mot Gunnilse IS som han gjorde sitt första mål för laget den 24 juni 2010. Han skrev på ett kontrakt med Myrtle Beach FC, ett fjärdelag i USA, i mars 2014.

Den sjunde säsongen av Let’s Dance, som han vann med Sigrid Bernson 2012, var hans första stora danstävling. För tio år sedan vann Hysén även Let’s Dance.

Hysén gjorde sin skådespelardebut som Sigge i tredje säsongen av Kanal 5-komediserien Sommaren med släkten. En “toyboy” till Tintin Montamari, spelad av Tova Magnusson, kallas karaktären.

Tidigare har GT skrivit om Glenn Hyséns oroliga samband med sina två barn, Antonio och Annie, som nu är vuxna. Du kanske redan ser det i tv-programmet “Hyséns.”

Barnens mamma Helena och Glenns fru Camilla bråkade och barnen tog Helenas parti i bråket. Antonio och Annie har också bestämt sig för att inte gå på bröllopet för sina vänner Glenn och Camilla.

Att vara med på ett bröllop är att välsigna paret och önska dem lycka till, men jag tror att pappa gör sitt livs största misstag, säger Annie.

Jag är på väg åt samma håll som du. Enligt Antonio var det hon sa precis vad jag tänkte.

Enligt Glenn Hysén har han ingen aning om varför namnbytet gjordes. Det är en fråga som jag är rädd att jag inte kan svara på. Jag har inget att säga till om i frågan, därför är han ensam här.

Anton hysen barn
Anton hysen barn

By Wishful