Marcus och martinus familj
Marcus och martinus familj

Marcus och martinus familj /\ Jag och Martinus är bröder som heter Marcus Gunnarsen. En mamma och pappa är de enda medlemmarna i vår familj, och vi har två yngre systrar. När vi är fjorton år går vi i nian.

vardagarna

Vi tycker om att spela fotboll, lyssna på musik och umgås med våra vänner efter skolan. Vi fick gå och lägga oss vid tiotiden på vardagarna. Ingen av oss är extraordinär.

Detta är dock inte normen. Marcus och Martinus började sjunga i kör när de bara var fyra år gamla. Från och med 2012 har de sålt tre gånger platina och över tio miljoner gånger på YouTube med sin populära låt “Electric”.

Melody Festival 2012

som även vunnit den norska versionen av Little Melody Festival 2012. I Norge är de mest omtyckta grupp gymnasieelever. Sedan finns det Sveriges också.

De tog Sverige sommaren 2016. Förutom att de slog besöksrekord på Liseberg och Gröna Lund blev deras framträdande på Allsng på Skansen en enorm hit. En 14-minuters väntan på biljetter till deras februaribesök på Globen sålde slut på alla platser.

Deras enastående framgångssaga finns nu i en underbart illustrerad bok fylld med bilder från pojkarnas privata album, spännande fakta och berättelser och foton av Marcus och Martinus beundrare.

Deras debutstudioalbum, Hi, släpptes den 23 februari 2015. Efter en 35-veckors topplista toppade albumet den norska albumlistan vecka 46 2015, med de sista 20 veckorna bland de tio bästa. Katastrofe ger sin röst till låten “Plystre p deg” på albumet.

En topplista i Norge, nådde nummer tre. Den 25 september 2015 släppte de singeln “Ei som deg” med Innertier.

Marcus och martinus familj

När det kom till den norska singellistan nådde singeln plats 15. En av extranumren är Elektrisk, en låt från den andra versionen av deras album, “Hei (Fan Special),” som publicerades den 6 november.

Tre singlar släpptes av duon i maj i år. ‘Girls’, ett samarbete med Madcon, landade som nummer ett i Norge och fick sin andra topp 100-hit i Sverige, efter ‘Electronic’.

Dagar efter släppet av “Girls” släpptes singlarna “Heartbeat” och “I Don’t Wanna Fall in Love” och debuterade på plats 21 och 37 på Billboard Hot 100. Light It Up och One More Second var uppföljarna till Girls.

De släppte sitt första engelska album, med titeln Together, i november 2016. “Girls”, “Heartbeat”, “Light It Up” och “One More Second” är bland albumets bästa hits. Efter utgivningen klättrade Together till toppen av listorna i Norge och Sverig.

där den toppade som nummer 1 och toppade som nummer 6 i Finland. Den 11 december 2016 spelade de “Without You” och “Bae” i Telenor Arena i Norge som Young Talent Act på Nobels fredspriskonsert.

Marcus och martinus familj
Marcus och martinus familj

By Wishful