Arantxa alvarez hemlös
Arantxa alvarez hemlös

Arantxa alvarez hemlös /\ Alvarez tävlade i TV4:s Idol 2013 och nådde topp 20. Hon slogs sedan ut i semifinalkvalet. ‘ Sveriges Radios program.

Musikhjälpen

Morgonpasset anställde henne som programledare i tv sommaren 2014. I svensk tv och radio var hon årets “offentliga ambassadör” för assistansprogrammet Musikhjälpen.

Sveriges Radio

Sommaren 2015 återvände hon till Sveriges Radio P3 som programledare för Morgonpasset, och hösten 2015 var hon programledare för Idol Extra i TV4 med sångaren Erik Segerstedt.

Farah Abadi, Victor Linnér, Jonatan Unge och Simon Rosenqvist gjorde henne sällskap för ett framförande av Morgonpasset under sommaren 2016. Hon kommer även att vara värd för Morgonshowen på Barnkanalen under 2016.

Förutom att recensera komiska videos för den svenska upplagan av Ridiculousness, som debuterade på MTV i augusti samma år.

För Big Brother-programmet som sänds på Sjuan 2021 kommer hon att vara medprogramledare.

Under “Masked vocalist”-auditionerna tävlade Sjöjungfrun, Sagoträdet, Lokatten och Mjukglassen mot varandra då domarna.

Felix Herngren, Nour El-Refai, Mns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren gjorde allt de kunde för att avgöra vem som gömde sig bakom maskerna.

Till slut var det bara Lokatten som kunde hålla fast vid handlingens smala trådar och Pernilla Wahlgren kunde trösta sig med vetskapen om att hon gjort rätt, trots att hon glömt allt. de namn hon kallat sig själv under säsongen.

För att veta om du tänker fortsätta läsa behöver du titta på vem som först etablerade sig som Lokatt under den bästa sandningsperioden.

Arantxa alvarez hemlös

Panelens gissningar, huvudkaraktärerna och personen som faktiskt bar Lokattens mask är spoilers här.

Det är tillbaka på TV4! Sveriges största gissningslek! När den första säsongen av Masked Singer Sverige gick i etern var landet dränkt av dregling och brak. Det kom inte som en skräll utan snarare en ny framgångssäsong.

En panel av experter, såväl som domarna själva, kommer att titta på när en grupp sångare maskerar sig i sagolika-masker, samtidigt som de skapar en allsångseffekt på scenen!

Med hjälp av en mängd olika metoder kommer expertpanelen att försöka begränsa den specifika typen av enheter som gömmer sig under maskerna.

Du kan inte komma ifrån det. Det är så svårt att lista ut vilka dessa människor är att David Hellenius inte ens vet vilka de är!

Arantxa alvarez hemlös
Arantxa alvarez hemlös

By Wishful