Carolina gynning hemlös
Carolina gynning hemlös

Carolina gynning hemlös /\ Landet har varit uppslukat av ett täcke av is och snö. Ferdowsi, som var hemlös i flera år, förstår hur tufft det är för dem som inte har någonstans att bo när vädret är kallt.

Nu, tack vare Kavian, är det enkelt som en plätt att hjälpa dem för oss andra. Besök hemlosa.se för mer information om hur du kan stötta behövande.

Stockholmsbostad


Carina Berg, 43, och hennes make Erik Berg, 31, har precis köpt en ny bostad tillsammans. Trots deras löfte att inte köpa ett renoveringsprojekt gjorde de just det. Lägenheten ligger i samma kvarter som deras befintliga Stockholmsbostad.

Carina Berg nämnde tidigare i podcasten “Gynning & Berg – hittar sig själva” att vi inte ska köpa.

Gissa vem

Nej, jag börjar bli lite deprimerad över den här trista gissningsleken nu. Gissa vem Malin Berghagen är veckor i sträck? När yogainstruktören, Lill-Babs dotter, och “Paula” från rederiet alla hjälper till att ta bort lodjurets skalle är det inte direkt spännande.

Är inte detta en tv-triumf som hamnar högt på listan? Hur kunde du inte hitta på roligare namn som det här? Zzz.

Men årets ledtrådar är de värsta. Vad är det för ledtrådar du sitter framför tv:n och suger på förra året? Jag köper också direkt från det faktum att föregående år var för lätt.

Så Lokatten har äntligen träffats… Är inte det ABBA? Hur stor andel av Celebrity Swedens deltagare har gjort detta?

“Jag var i Globen när Sverige vann hockeyguld på hemmaplan”, “Min främsta önskan var att bli dragshowartist” och “Jag har bott i sex länder” var några av de skräptips vi bjöds på under kvällens program .

Carolina gynning hemlös

Men det går inte alltid enligt plan, och kanske gick det inte ens enligt plan ens efter att makarna Berg sålde sin nuvarande bostad.

Carina Berg erkänner att hon haft problem i det senaste avsnittet av podden: “Det är ett riktigt problem.”

Inom tre veckor efter vår avresa har köparen tillgång till vår lägenhet. Så vi har ett tre veckor långt mellanrum där hela vårt hushåll och familj kommer att vara utspridda på flera platser.

Det är möjligt, enligt Berg, att hon är inne i sin tredje trimester vid den tidpunkten.

Men vad sägs om en plats att kalla hem? Är ditt attefallshus fyllt till att spricka? frågar Berg 42-åriga Carolina Gynning.

Om du letar efter något, föreslår Gynning att du letar någon annanstans:Trots Bergs skepsis ser hon ett guldkant i situationen och ser en fördel med det.

Hon konstaterar i “Gynning & Berg – hitta sig själva” att man skulle vilja ha ett motell med lite kök, men det kan vara mycket att begära.

Carolina gynning hemlös
Carolina gynning hemlös

By Wishful