Calle halfvarsson flickvän
Calle halfvarsson flickvän

Calle halfvarsson flickvän /\ Även om Halfvarsson har tävlat i två olympiska spel har han ännu inte fått hem en medalj att visa för sin insats.

Jan-Erik “Janne” Halfvarsson och Marja Halfvarsson är pappa och mamma till Calle Halfvarsson. Alexander och Petra är längdskidåkarens syskon.

Isabell Olsson, Calle Halfvarssons flickvän, är åtta år yngre än honom och född i Mora, Sverige.

Expressen

Några år in i vårt förhållande. Halfvarsson sa till Expressen i januari 2022, “Jag vet inte exakt, men jag antar att hon har större kontroll över dagen där.”

Ett nybyggt 105 kvadratmeter stort Sgmyra-hem med utsikt över sjön är där paret och deras katt Frasse bor, enligt DT.

Calle Halfvarsson

Efter att ha hittat pappersarbetet under Tour de Ski var det en lättad Calle Halfvarsson som fick en OS-biljett. I 32-årsperspektivet finns det fler anledningar att vara glada än vad man tidigare trott.

Halfvarsson och hans rumskamrat Isabell Olsson väntar sitt första barn i juli. Något som från början uppmärksammades av TT.

Calle halfvarsson flickvän

Som ett resultat är jag extatisk och kan inte vänta på att se vad sommaren har att erbjuda. Halfvarsson säger till Sportbladet att det nya namnet på projektet är “duga”.

Det är möjligt att han förväntar sig en ökning av motivationen som ett resultat av detta.

– Jag är ganska säker på att jag gör det. Jag tror att det är en unik möjlighet. På vissa sätt kan det ge lite andrum att ha något roligt framför sig. Halfvarsson säger till TT att det här kan vara ett sätt för honom att tala för sig själv i OS.

Även när hans lagkamrater är i Italien och jobbar på sina böcker är Halfvarsson fortfarande hemma i Sgmyra.

Det hindrade honom inte från att bli sjuk efter Tour de Ski, trots att 32-åringen gjorde slut med sin flickvän och tillbringade tid ensam med sina husdjur.

Han skrattar och säger: “Det är en av katterna som blev sjuk.”

När du har gjort allt som står i din makt blir du uttråkad. När jag blev förkyld var jag orolig för att OS skulle vara i fara om det varade under en längre tid. Jag hade ingen aning om vad corona var. Efter några dagar började jag fundera på om jag skulle ta ett test för att kolla hur allt stod till.. Jag har dock varit förkyld några gånger, men pepparkorona saknades i alla dessa fall. Så det kanske förklarar varför jag inte tänkte så mycket på det.

Nu när han är tillbaka till full hälsa är han redo att börja träna. Halfvarsson fick åka till Livigno eftersom landslagsledningen ville ha honom där.

Att flyga ner var aldrig ett övervägande. Efter att ha flugit på ett plan med ett stort antal människor som vi inte vet om de är friska eller inte, kunde jag inte ta mig ner till de andra.

När jag blev sjuk kände jag inte för att köra genom Byström så jag bestämde mig för att ta tåget istället. Sitt i en bil i flera dagar och stelna. Att fatta beslutet att stanna hemma var en piece of cake.

Calle halfvarsson flickvän
Calle halfvarsson flickvän

By Wishful