Petter stordalen flickvän
Petter stordalen flickvän

Petter stordalen flickvän /\ De senaste två åren har de varit tillsammans.Du kan läsa en exklusiv intervju med Petter och Märta från Aftonbladet där de berättar om sin kärlek, samlevnad och nya familjemedlemmar.

Den lyckligaste mannen på planeten, jag är galet kär i mitt liv just nu.

Norske miljardären Petter Stordalen träffade Märta Elander Wistén sommaren 2020 när han blev hotellmagnat och hotellmogul. Exklusiva bilder publicerades i september samma år av Aftonbladet på paret, som aldrig hade fotograferats tillsammans.

Rival i Stockholm

Vid premiären av Brynolf & Ljungs nya show “Stalker” på Rival i Stockholm i torsdags fick de gärna sitta ner med Aftonbladet och svara på frågor om deras nya program.

Vi är på jättebra humör. Märta och jag hade en underbar tid tillsammans denna fantastiska kväll.

kunnat återanställa

Allt har förändrats till det bättre nu. Jag är stolt över att ha kunnat återanställa alla. Att behöva säga upp och sparka så många människor var kanske det mest upprörande med jobbet. Det har dock dröjt länge.

Petter stordalen flickvän

Öppenare har samhället i Sverige varit jämfört med de mer slutna samhällena i Norge, Danmark och Finland över tid.

Vi har gått igenom mycket, men vi kommer att fortsätta investera och bygga hotell i Sverige nu när vi har kommit så här långt. Nu återstår bara att få alla som inte redan har vaccinerats att göra det.

Det var 2010 som hotellmagnaten Petter Stordalen gifte sig med Gunhild Stordalen. Utåt såg paret ut att ha en fantastisk relation, så nyheten att de skulle skiljas 2019 kom som en överraskning för många.

När Petter och Gunhild meddelade att de skulle skiljas i mitten av november sa de att de ville undvika rykten och spekulationer.

Ex-paren gjorde det klart att trots deras splittring förblir de nära vänner och kommer att stå vid varandra oavsett vad som kommer i deras väg.

Ex-makarnas liv har förändrats dramatiskt efter att skilsmässan tillkännagavs. Gunhild Stordalen har bland annat skaffat en ny hund och har fokuserat på sin hälsa.

Gunhild fick diagnosen systemisk skleros 2014 och hennes hälsa har fluktuerat sedan dess. Gunhild meddelade i höstas att ärendet var löst.

I en intervju med tidningen Tara i början av 2000-talet kommenterade hon: “Jag har inte mått så här bra på länge.”

Petter stordalen flickvän
Petter stordalen flickvän

By Wishful