Claes malmbergs flickvän
Claes malmbergs flickvän

Claes malmbergs flickvän /\ Efter att ha träffat Janiana Mafra Panchero Silva, en brasiliansk kvinna, för sex år sedan har Claes Malmberg, 60, haft svårt att upprätthålla sin långdistansrelation.

Shower, ansvar och andra arbetsrelaterade problem dominerade livspusslet fram till 2020. Allt tog slut när coronaviruset slog till.

Claes Malmbergs

Enligt adventskalendern för i år är Claes Malmbergs skildring av polisen Paul aktuell. Lagom till debuten den 1 december kommer han dock inte att vara med i någon debatt eller reaktion i Sverige.

kommer

Sedan kommer jag att bo i Portugal, så jag kommer inte att påverkas av det. Några minuter efter det säger han: “Jag ska träffa min flickvän där.”

Även om vi är immuniserade är det det enda europeiska land där hon kan komma in. Vilken bisarr uppsättning lagar vi har, men vi måste ta den vändningen. Allt kommer att bli bra.

Det har gått över två år sedan de två sågs.

Av en mängd olika faktorer kunde vi inte uppnå våra mål. Vi kan bara hoppas för tredje gången att det går vår väg, och vi kommer att berätta hur det går.

https://www.youtube.com/watch?v=MhJlB9N4WFo
Claes malmbergs flickvän

Det är inte så att vi är immuna, det är bara att vi tuggar. Det finns vissa saker du inte kan ändra på, så det är bara att vänta.

I denna pandemi har vissa människor klarat sig mycket värre än vi. Jag tror att det är livsviktigt att sätta sig själv i ett perspektiv då och då, så att man inte hamnar i de lägsta groparna av förtvivlan.

Trots att vi inte har träffats tycker Claes Malmberg att mänskligheten har fått utstå “oändlig misär”, vilket gör det tråkigt att vi inte har träffats.

Vi kan vara inne på något. Du måste dock hantera den aktuella omständigheten när den uppstår.

Eftersom hon kommer från en nation där vintrarna är milda tvivlar jag på att hon är överlycklig över det rådande läget i hennes adopterade hemland Sverige. När det gäller vintern antar jag att hon föredrar Brasilien, om än bara på grund av de mildare temperaturerna där.

Dagen efter åker han tillbaka till Sverige för att fira jul med sin familj på landets västkust.

Claes malmbergs flickvän
Claes malmbergs flickvän

By Wishful