Felix sandman pappa
Felix sandman pappa

Felix sandman pappa /\ 2017 Omar Rudberg och Oscar Enestad, bandets återstående medlemmar, gick var sin väg för att fokusera på en solokarriär.

När det gäller Felix är det ingen som har missat att det gick precis som planerat.Felix Sandman har haft ett otroligt år. Felix har kommit långt sedan sin solodebut, VARJE DAG, och hans kritikerrosade debutalbum.

Benjamin Ingrosso

Hans “bromance” med Benjamin Ingrosso “spred sig och erövrade många hjärtan i alla åldrar över hela Sverige i Mellofestivalen 2018, när han uppträdde ensam och kom tvåa efter honom.”

Tror du att han bryr sig”, “Happy thoughts” och fler framgångar har sedan dess släppts av bandet.

De två artisterna är dock var för sig oberoende artister som efter sin gemensamma turné har gått skilda vägar musikaliskt.

Lovisa

En av Felix största hits var den egenutgivna låten “Lovisa”, som handlade om hans ex-flickvän.

Felix är också skådespelare, förutom att vara en mycket framgångsrik musiker.

Sebastians roll i Netflix “Biggest of All” fick uppmärksamhet över hela världen i våras, inte bara i Sverige utan även i andra länder över hela världen.

Felix, som började sin höstturné i Falun i början av oktober, tittar förbi för att prata med oss.

Han har knappt sovit några timmar sedan han kom hem från Finland mitt i natten, enligt hans pressagent, och han behöver vara uppe tidigt nästa morgon för att göra en intervju med RIX FM.

Felix sandman pappa

En munter Felix Sandman som berättar att han önskar att han kunde ha stannat i samma rum som flickvännens snusande är den vi möter i telefonen.

Nu när vi är på en turné kan vi njuta av alla förmåner som kommer med den.

Efter att ha turnerat världen över med The Foo, hur känns det att göra samma sak som soloartist och besöka små samhällen i Sverige?

Skit! Med mitt eget team och min egen turné är det en unik upplevelse för mig. Det blir väl inte bättre än så här? Vi turnerar trots allt genom vackra Sverige i en galet bra turnébuss. Vi är en livlig grupp människor som kan ta med sig isbjörnar på åkturen, spela spel och titta på serier.

Faktum är att Felix skrattar, de går på några av showerna, men de får inte åka på bussen.

Gör det någon skillnad att spela inför en mångfaldig publik? När jag kör är alla markerade och fokuserade på scenen, så det kan jag inte säga. Visa och kör ditt bästa och bjud med publiken på åkturen!

Sedan debutuppträdandet i Falun har Felix blivit känd för att kunna förmedla intensiteten i sina känslor till sina lyssnare, med en recensent som säger: “När Felix spelar “Miss you like crazy, blir hjärtesorgen så stark att han nästan faller till hans knän.”

Felix sandman pappa
Felix sandman pappa

By Wishful