Jan eliasson sjuk
Jan eliasson sjuk

Jan eliasson sjuk /\ Nils “Einár” Grönbergs liv är föremål för en ny SVT-dokumentär, och tittarna får träffa rapparen Elvis, som kände Einar innan hans enorma genombrott. Kontakta mig om du har några frågor. För att vara säker, har du kommit på rätt plats.

Einár 2002-2021


Torsdagen den 13 januari släpptes SVT-dokumentären “Einár 2002-2021”, som berättar om rapparen Nils “Einár” Grönbergs liv, genombrott och karriär.

Hammarby

När detta skrivs är ingen gripen i samband med hans död på Hammarby Sjöstad, Stockholm, den 21 oktober 2021.

Filmen introducerar tittarna för en rad betydelsefulla personer genom hela Nils Einar Grönbergs liv. En av dem är Elvis, en rappare som träffade Einar på en behandlingsanläggning 2017.

Elvis hävdar att han kände igen Einar från filmer han hade sett på YouTube vid tiden för deras möte.

“Jag känner igen den personen”, sa jag till honom när han kom in i klassrummet. “Vänta, vänta, är du inte Einar?” frågar jag honom när han kommer in i rummet. Elvis konstaterar i SVT-dokumentären: Herregud, det var en så sjuk sensation.

Jag var en riktig smärta för jag längtade efter hans odelade uppmärksamhet hela tiden.

Med tiden växte Elvis och Einar till nära vänner, och efter att de båda blivit befriade från LVU-hemmet höll de kontakten ofta via sociala medier på grund av likheten mellan deras artistnamn eller.

Jan eliasson sjuk

för att de hänvisade till varandra på sociala medier som “bröder” är det svårt att säga. Elvis och Einar var dock inte egentligen bröder.

Nils Einar Grönberg har bara ett syskon, Lena Nilsson, på sin mammas sida. 1998 födde hon en bebis som hette George Ramberg medan hon fortfarande var gift med skådespelaren rjan Ramberg.

“Selfmade” släpptes av rapparen Elvis 2020. Från och med den 12 november hade “21 oktober” laddats upp på Spotify – det senaste i en rad låtar 2021.

Tillägnad Nils Einar Grönberg uttrycker låten det tomrum som han lämnat efter sig. Här är ett klipp från spåret:

“Jag kan inte tro vad jag ser, min bror.Mitt hjärta värkte när jag fick veta om min äldre brors död.

Det är omöjligt för mina ögon att torka eftersom de är så genomvåta.”

De som hoppas kunna hänga med i det senaste från rapparen Elvis Hamidovic kan behöva vänta lite längre, eftersom han nu har ett privat Instagram-konto.

Jan eliasson sjuk
Jan eliasson sjuk

By Wishful