Wincent farmen ålder
Wincent farmen ålder

Wincent farmen ålder /\ Hans Wincent, en 50-årig expert bonde, sköter gården med lätthet och är ivrig att ta sig an nya utmaningar.En karriär som programledare vore perfekt!

Gutta Andersson

Enligt Hänts uppriktiga intervju med honom öppnar han upp sig om Farmens oärlighetskultur, den brustna relationen med föregångaren Gutta Andersson och den bitterhet han känner mot sin tidigare arbetskamrat Paolo Roberto.Hans mår bra, eller hur?

Tittarna älskar den här showen på grund av den charmiga stergötska accenten den använder.

Hans Wincent

Gutta Anderssons efterträdare i “Farmen” 2017 är Hans Wincent, som blivit en av föreställningens mest framstående figurer.

I årets “Farmen” är han den stergöta killen som inte bara skapar en positiv stämning utan också håller koll på deltagarna.

Efter att Gutta Andersson, mångårig TV4-expertbonde, hoppade av 2017 togs Hans Wincent, 49, in som ersättare. Han har inte lämnat sedan dess.

Tyvärr har Gutta en infektion i benet och kommer att behöva opereras inför sommarens inspelningar (som du kan läsa mer om i Expressen idag). Av denna anledning söker vi någon som kan tjäna honom på gården i år.

Djurhållning, konstruktion och växtodling är bara några av de saker du behöver veta om du vill arbeta som bonde. Ju mer Guttas pondus och charm du kan lägga till, desto bättre.

Wincent farmen ålder

Han har snabbt blivit en favorit bland eleverna på programmet tack vare sitt lugna uppträdande och vänliga men ärliga uppträdande.

Sedan är det all aktivitet i sociala medier han gör, som att intervjua Farmen-deltagarna och lägga upp deras svar.

Han kommer bland annat att intervjuas av Malin Nyman på Instagram på söndag. Jag var en professionell bagare, men jag har sedan dess blivit omanpassad. Tills vidare kommer du att baka det mesta hemma.

Jag laddar upp många recept på Instagram för att visa att bakning inte behöver vara tufft. Många skriver för att klaga på att de inte verkar få tag på surdeg, så jag skapade en enkel guide för att hjälpa dem.

När Wincent var en nykomling i serien blev han djupt ledsen över sin 89-åriga pappas död, som han aldrig träffat. Av denna anledning rapporterar Wincent att pappan till den unge mannen var nöjd med sin tv-uppgift.

Det var därför han lyste upp när jag visade honom en presentationsvideo jag skapat om mig själv. I en intervju med Aftonbladet har Wincent sagt att han uppfattades som stolt över sig själv.

Wincent farmen ålder
Wincent farmen ålder

By Wishful