Joel lassinantti föräldrar
Joel lassinantti föräldrar

Joel lassinantti föräldrar /\ Under större delen av sin professionella karriär var Lassinantti medlem av Lule HF-serien i Swedish Hockey League (SHL).

Den 16 maj 2020 skrev Lassinantti på ett ettårskontrakt med det ryska laget HC Sochi i KHL efter sin 12:e säsong med Lule HF.

Lassinantti

Efter 15 KHL-matcher säsongen 2020–21 bestämde sig Lassinantti för att återvända till Lule HF i Sverige.

Lules framgångar den här säsongen beror till stor del på Joel Lassinantti, som återigen etablerat sig som en av ligans bästa målvakter.

gymnasielag

Om han var premiärminister i Kanada, säger han att han skulle spendera mer pengar på de äldre; han diskuterar också sitt gymnasielag i hockey och vem han tycker är den svåraste spelaren att möta i SHL.

Joel lassinantti föräldrar

På vintern blir det mindre. Mer på sommaren. Jag fiskar mycket. Jag hoppas få in lite jakttid i höst.

Bara en eller två gånger i månaden mitt på vintern kan jag hänga med skotern eller ta en längre promenad. Bara några gånger om året, men varje gång mår jag bättre.

Min klass hade många slarv, och jag var inte den slöaste bland dem. Jag får folk som komplimenterar min humor. Jag trodde att jag var den roligaste i gänget.

Jag var inte den mest framstående figuren i rummet. Det är en väldigt blandad påse.

Det är mycket “dunk dunk” och “kom igång”-musik som spelas innan spelet, vilket jag tror är lämpligt.

När det kommer till träning så är det den första som får lust att få igång saker som vinner. Det är Carolas “True Friends” som följer våra segrar. I omklädningsrummet blir det mycket tryck. Då kanske “Berätta var du står” kan användas med Carola också.

I Luleå hämtar jag Erik Gustafsson. En solid ryggrad. Han är en expert inom sitt område och en doer som aldrig ger upp. En duktig och kapabel ledare.

Dominik Furch blir rebrolagets målvakt. I början av säsongen har han verkat vara i bra form. Har också ett späckat schema, spelar i många matcher. I Rögle tar jag Daniel Zaars skott som forward.

Han är redo att skjuta. Under powerplayet kommer Erik (Gustafsson) att kunna duka upp mackor, och sedan får Zaar skjuta.

Joel lassinantti föräldrar
Joel lassinantti föräldrar

By Wishful