Klara Hammarström Familj
Klara Hammarström Familj

Klara Hammarström Familj /\ Plötsligt flyttar Klara Hammarström intervjuplatsen från sitt hem till studion i elfte timmen.

OS-hymnen

Det har gått överstyr nu när hon blivit ombedd att sjunga den svenska OS-hymnen “Guld, svett och tårar” med musikern Liamoo och har ägnat dagen åt att spela in den.

Endast kören och några slingor återstår att spela in efter SvD Juniors besök.

Istället

Helt sjukt. Jag har deltagit i ridning och jag har alltid velat tävla på olympisk nivå. Det är inte längre en dröm för mig. Istället, förklarar hon, får jag representera Sverige genom min musik.

Hammarström är född i Delsbo, Hälsingland, och uppvuxen där. Hon är Selma Hammarströms enäggstvilling och är ett av tio barn hon föddes till. Hennes yngre bror Ingmar tävlar för Sverige i ridsport, liksom resten av familjen. Genom att utöva ett yrke inom musiken har Klara Hammarström skilt sig från resten av sin familj.

Familjen flyttade till Ljunghusen i Skne mot slutet av decenniet. Hammarström lämnar sin nuvarande bostad på Södermalm, Stockholm, hösten 2020.

SVT:s Familjen Hammarström följer familjen Hammarström, inklusive Klara Hammarström. Break Up Song släpptes den 28 juni 2019 och “You Should Know Me Better” gjordes tillgänglig för allmänheten den 13 september 2019.

Klara Hammarström Familj

Den 8 februari 2020 deltog Hammarström i Melodifestivalen 2020 i Göteborg och sjöng “Nobody”, en låt han skrev.

Den 20 februari 2021 tävlade hon i Melodifestivalen 2021 med låten “Beat of Broken Hearts”, som avancerade henne till finalen i tävlingen.

I den fjärde omgången av Melodifestivalen 2022 framförde hon Run To The Hills och kvalificerade sig till finalen.

Med Mohombis hjälp kommer hon att släppa en låt som heter “The One” i maj 2020.

Klaras musikstudio är också väldigt rolig för 12-åriga reportrarna Amelie och Felicie, som inte kan komma tillbaka till sin lägenhet.

När vi blir antagna till Warner Music i centrala Stockholm utbrister Felicie “Det känns spännande.”

“Run to the hills” av Klara Hammarström är också en utmanare i årets Melodifestivalen.

Klara Hammarström Familj
Klara Hammarström Familj

By Wishful