Lovisa worge pojkvän
Lovisa worge pojkvän

Lovisa worge pojkvän /\ Det är hennes födelsedag idag, den 31 mars 1997. Hon är ungefär samma ålder som en person född 1997, vilket gör henne 22 år gammal. Hon fyller 14 år idag, den 14 januari.

Biancas

Så, du vet redan att Lovisa gör sitt jobb som Biancas assistent. Det var en uppsjö av kandidater, men Lovisa var den sista som sökte.

Dessutom

För att hjälpa Bianca Ingrosso är hon koordinator för sin verksamhet. Det är vad hon är känd som. Bianca ses flitigt vid Wahlgrens sida på sociala medier och i den verkliga världen. Dessutom har hon en modellspelning i bakgrunden, så att andra kan se henne.

Bianca Ingrosso har haft en medhjälpare på heltid ganska länge. Den här individen är en livräddare för henne, eftersom de hjälper henne med alla hennes ansvarsområden på en gång. Lovisas månadsinkomst visas nu på hennes tv-profil.

För sitt Let’s Dance-framträdande 2016 var hon bara 24 år gammal och kom på andra plats. De hälsades varmt av Sveriges folk.

Hon var tidigare en av Sveriges mest kända tv-personligheter och en stor influencer när hon var yngre.

Lovisa worge pojkvän

Wahlgrens Värld i Kanal 5 och Talang i TV4 är ytterligare två projekt hon är engagerad i. Hon är även programledare för en podcast och är domare i TV4.

Många personer reagerade på den 25-åriga tv-personligheten och influencern Bianca Ingrossos tillkännagivande 2018 att hon sökte en assistent. Lovisa Worge, Norrköpingsbor och en av finalisterna, anställdes också.

I juli inledde de ett hemligt förhållande som varade i drygt sju månader innan de slutade.

Arbete var det enda samtalsämnet mellan oss. Efter att vårt pass var slut åkte vi båda hem. Vi har inte pratat på länge. En dejtkväll med min älskare bestämdes. En brist på arbetslust är uppenbar i podden, där Ingrosso hävdar att hon stannade i två timmar. När det hände, säger Ingrosso, “hände det extremt snabbt.”

Worge är en nära vän till tv-personligheten och nu vill Ingrosso att hon ska säga upp sig från sin tjänst som hennes personliga assistent.

För att inte missa flyget till Caia har hon stoppat sin resa. För henne är hon inte tillräckligt bra för att vara assistent just nu. Hennes ondska har gjort henne till en önskvärd anställd för praktiskt taget alla organisationer.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso tog nyligen med Lucas Armando Feola på en mycket dyr resa till Marbella. Bianca-hängivna hade också något att säga om det, som man kunde förvänta sig.

användarnamnet på hennes Instagram-konto. De är alla där borta. Över 27 000 människor har följt henne dit. Hon lägger upp allt från saker hon skulle vilja ha på sig till bilder som inspirerar henne. För den som vill hänga med i Biancas scenliv är Lovisa personen att följa.

Åtminstone har Bianca mycket järn i sitt namn. Hon var utmattad och fick panikattacker mot slutet av 2017. Influensern började söka hjälp i början av förra året.

De har aldrig haft problem med att arbeta tillsammans eller vara nära vänner, enligt honom.

Bianca Ingrosso har ofta Lovisa Worge med i sina YouTube-videor. Ingrosso avskräckte Worge från att starta en podcast eftersom han sa att det inte skulle lyckas, därför gjorde han inte det.

Lovisa worge pojkvän
Lovisa worge pojkvän

By Wishful