Nabil bahoui fru
Nabil bahoui fru

Nabil bahoui fru /\ Med AIK skrev Bahoui på ett avtal på 3,5 år den 8 november 2012. Nummer 14 var det första valet han gjorde.

Lalawélé Atakora

Han kunde dock byta från 14 till 11 tack vare ett arrangemang med mittfältaren Lalawélé Atakora, som då bar nummer 11.

Österrike

När Sverige tog sig an Österrike i EM-kvalet 2016 valdes Nabil ut att delta i en vänskapsmatch mot det estniska landslaget den 26 augusti 2014.

Allt verkade gå smidigt till en början. Nabil gjorde allsvensk debut för Brommapojkarna hösten 2009 när han var 18 år gammal.

Han gjorde matchens ensamma mål i sin debut mot Gefle, och kom in som matchens första start. När BP kom över mot Malmö två omgångar senare kunde han kvittera.

Under en intervju med Nabil vintern 2013 förklarade han för mig hur han tappade fotfästet efter det första genombrottet, och att han inte hade någon aning om vad som krävdes för att lyckas. Under de två säsongerna efter sitt debutår kämpade han och övervägde till och med att gå i pension.

Han hade en explosion av ny energi inför säsongen 2012. Hans genombrott kom under ledning av tränaren Roberth Björknesjö, efter en lång rad om och men.

Under Superettansäsongen gjorde Nabil 15 mål från sin ytterforwardsposition och alla Sveriges storklubbar var intresserade av att värva honom.

AIK:s 21-årige nykomling har aldrig gjort dem besvikna. Nabil etablerade sig omedelbart som en stjärna i allsvenskan, gjorde och satte upp mål dagligen.

Nabil bahoui fru

När han utsågs till en av två debutanter (den andra var Emil Forsberg) för Sveriges A-landslag hösten 2014 fick han sitt sista erkännande av sina framsteg.

I EM-kvalmatchen mot Österrike kunde han inte spela på grund av en skada han ådrog sig på träningen.

Ett antal klubbar hade Nabil på sin radar när den internationella transfermarknaden öppnade första gången i januari 2015.

Real Sociedad såg ut att vara destinationen till slut, men transaktionen gick dåligt direkt innan deadline hade passerat. Strax efter vågade han sig in i fotbollens värld, men inte i de bästa europeiska divisionerna.

Som ett resultat tog han beslutet att åka till Jeddah, Saudiarabien, och gå med i stadens dominerande fotbollsklubb, Al-Ahli. Trots kritiken var Nabil säker på att han snart skulle spela i en av Europas mest prestigefyllda ligor.

Nabil bahoui fru
Nabil bahoui fru

By Wishful