Ulf lundell flickvän
Ulf lundell flickvän

Ulf lundell flickvän /\ Ninna Prage, en 37-årig pr-expert, dejtar Ulf Lundell, 71. Enligt ett sms från Ninna Prage stämmer det.

Prage skriver

Det råder ingen tvekan om att vi har en romantisk koppling.” Prage skriver till Expressen, “annars har jag ingen anmärkning.”

PR-konsult

På Westander är Ninna Prage PR-konsult. Hon har varit journalist i ett antal år, bland annat på Expressen.

Detta är den första bilden av de två tillsammans. De ser ut att ha det bra och sitter nära varandra, vilket ger intrycket att de är ute i den varma sommarsolen.

Dramatens skådespelare rjan Ramberg, 73, var tidigare gift med Ninna Prage.

Ulf Lundell har varit gift med Sofia Lundell vid två tidigare tillfällen.

I ett mejl till Aftonbladet skrev Ulf Lundell: “Sofia och jag har gått skilda vägar, men vi är fortfarande goda vänner, goda grannar, och vi jobbar vidare tillsammans med konst på nätet och i galleriet i Simrishamn.”

Musikerns nya flickvän är 38-åriga pr-konsulten Ninna Prage, som tidigare arbetat som journalist för tidningar som Expressen och Aftonbladet. Det bekräftade Prage genom sms till Expressen.

Ja, vi har ett förhållande. Annars har jag inget att tillägga”, säger hon i sitt brev.

Tidigare har Ulf Lundell varit gift tre gånger. Hans senaste äktenskap, med Sofia Lundell, 45, varade bara fyra år innan det slutade med skilsmässa 2017.

När Ninna Prage träffade rjan Ramberg första gången var hon bara 19 år gammal.

Ulf Lundell och Ninna Prage har sökts av Aftonbladet.

Ninna Prage, 37-årig pr-expert, bekräftade för Expressen i veckan att Ulf Lundell, 71, har en ny flickvän.

Ulf lundell flickvän

Det råder ingen tvekan om att vi har en romantisk koppling.” “Jag har inga fler kommentarer”, svarade hon på publiceringen då.

Enligt Aftonbladet beskriver Ulf Lundell parets första möten i sin roman Vardagar 5 genom att citera sig själv.

Aftonbladet rapporterar att Lundell hänvisar till Prag som “N” genom hela sin bok, och att första gången han nämner henne är den 9 augusti 2020.

För några dagar sedan skrev han ett mejl till en N, en kvinna som sover ensam i Roslagshus och inte gillar nattens ljud, och hon frågade hur han mådde i sitt ensamma hem.

Watch your step, I’m a slam dunk.” Det här är sista gången jag vill ta itu med många relationsfrågor, så det är nu eller aldrig för mig.

Hennes förslag är att vi ska träffas och ta en “GT” när jag kommer till stan är mycket rimligt. Under överskådlig framtid kommer det inte att finnas någon GT.”

Enligt Aftonbladet verkar Lundell ha kollat ​​på sin blivande kärlek och tillägger att Lundell i boken avslöjar hur han googlat henne. Även i Weekdays 5 uttrycker han sin önskan att se N.

Ulf lundell flickvän
Ulf lundell flickvän

By Wishful