Bill skarsgård flickvän
Bill skarsgård flickvän

Bill skarsgård flickvän /\ Den 31-årige svenske skådespelaren Bill Skarsgrd har en lång rad anmärkningsvärda krediter till sitt namn.

Pennywise

Han är också känd för sin roll som Pennywise the Clown i filmen IT. Bill är nu aktuell med sin Netflix-serie Clark, där han spelar rollen som Clark Olofsson.

Stellan Skarsgrd

Hans skådespelarskicklighet är inte unik för honom; det verkar finnas i familjen. Han är son till Hollywoodstjärnan Stellan Skarsgrd, och ett av tre syskon i Skarsgrd-familjen som är skådespelare.

Clark, en ny Netflix originalserie, kommer att debutera den 5 maj 2022. Clark Olofsson kommer att spelas av Bill Skarsgrd i tv-serien. Alida Morberg medverkar också i serien.

Första gången jag filmar med Bill kommer att vara efter nyårshelgen. Eftersom programmet har mycket explicit material skulle det vara besvärligt att se den som ett par.

Anledningen till att Clark inte sätter på sig några kvinnor är på grund av mig (skratt). Alida har tidigare avslöjat för Aftonbladet att han är fasthållen av en 80-talsdjur.

Bill skarsgård flickvän

Enligt hemsidan Moviezine är den mest streamade showen på Netflix just nu “Clark”, om en av Sveriges mest kända brottslingar.

Trots att den är baserad på Clark Olofssons liv beskrivs serien som en “gangsterkomedi”. Bill Skarsgrd spelar huvudrollen, och skådespelarens son Stellan Skarsgrds talang har väckt mångas intresse.

Även om han inte är lika känd som sin pappa Stellan eller bröderna Alexander och Gustaf Skarsgrd har han etablerat sig som skådespelare på duken. En självlärd skådespelare, Bills skicklighet var uppenbar från tidig ålder.

Bill hade sin första skådespelarroll i Järngänget när han var elva år gammal, och hans stora genombrott kom 2010 när han rollades i titelkaraktären till filmen I rymden finns inga känslor.

Bill nominerades till en guldpåse för bästa manliga huvudroll för sin insats i rollen. Bills skådespelarkarriär tog fart som ett resultat av detta. Som Martin i The Sky Is Innocently Blue medverkade han också i en film samma år.

Hittills är Bills mest välkända jobb som Stephen Kings ökända clown Pennywise i filmatiseringen av It. 2017 släpptes filmen.

Bill skarsgård flickvän
Bill skarsgård flickvän

By Wishful