Casper janebrinks nya flickvän
Casper janebrinks nya flickvän

Casper janebrinks nya flickvän /\ Sångaren och låtskrivaren Bruno Mitsogiannis föddes den 18 mars 1985 i Valdemarsvik, Sverige. Daniel Mitsogiannis bror.

Mitsogiannis

Flera musikaler och tv-program har sett Bruno Mitsogiannis på scen och filmduk. Han har också samarbetat med Peter Johansson för att släppa ett album, Back to You.

China Theatre

När musikalen “Ghost” har premiär i China Theatre är det fullt upp till tak. På grund av den fantastiska iscensättningen och energiska koreografin transporteras tittarna tillbaka till New York City i mitten av 1990-talet.

där de kan ta in synen och ljuden av streetdance och elektrisk boogie, två stilar som var allestädes närvarande när hiphop steg från underjorden till folklig status.

“Ghost” är baserad på en bild från 1990 med Patrick Swayze i huvudrollen, som de flesta känner till (1952-2009).

För att ta farväl av Molly och varna henne för ett kommande hot försöker Sam, en dödad man som har förvandlats till ett spöke och nu är hemsökt, att komma i kontakt med Molly.

Peter Johansson, en känd svensk musiktalang, spelar Sam i den svenska musikaliska bearbetningen.

Han är en begåvad musiker som kan sjunga, spela gitarr och agera både som en första älskare och ett spöke på samma gång. På scenen måste han ta av sig tröjan och avslöja sin karaktärs vältränade kropp.

Bruno Mitsogianni, en birollsskådespelare, tar av sig tröjan i andra akten. Publiken utbryter i applåder denna gång, fylld av beundran. Bruno Mitsogiannis verkar ägna en betydande mängd tid åt gymmet varje vecka.

https://www.youtube.com/watch?v=0DzUw9blCrk
Casper janebrinks nya flickvän

Det är möjligt att detta inte är något nytt eller anmärkningsvärt. Överallt du ser finns vältränade manskroppar utställda (och utnyttjas). Fotbollsspelare, dokusåpadeltagare, artister och skådespelerskor idrottar alla dagligen.

Trots detta böjer jag mig för publikens reaktion och ogenerade beundransförklaring för en manskropp.

Folk applåderar inte Bruno Mitsogiannis för att han ser så vältränad och frisk ut. Om den aktuella musikalartisten hade varit en kvinna skulle deras agerande ha setts som olämpligt.

För det är mest kvinnor och tjejer som utsätts för när vi diskuterar frågor som kroppsdysmorfi, ätstörningar och skadliga associationer till ens fysiska utseende. Diskussioner har rasat i decennier, men intensiteten är betydligt mer intensiv nu.

Att lägga till män och pojkar i karusellen är det enda som har hänt. En dag kommer män att bli lika objektifierade av samhället som kvinnor är idag.

“Dirty Dancing” och “Ghost” var två av Patrick Swayzes mest kända filmer, men han var också en sexikon i sin egen rätt.

Casper janebrinks nya flickvän
Casper janebrinks nya flickvän

By Wishful