Casper janebrink pappa
Casper janebrink pappa

Casper janebrink pappa /\ Helena Janebrink, Caspers exfru, är mamma till deras två barn.
För hans närstående har nyheten om hans graviditet varit svår att ta till sig, säger Arvingarnas stjärna.

meddelade sin


Arvingsmedlemmen Casper Janebrink, 52, meddelade sin skilsmässa från Helena Janebrink, 44, på Alla hjärtans dag tidigare i år.

Vid denna tidpunkt i våra liv tror vi att det är bäst för oss båda att leva på egen hand och behålla vår vänskap.

Vi vill inte förlora den koppling vi skapade under loppet av 23 års samliv, säger han. Det är därför vi delar upp oss som vänner för våra barns skull, Alica, 18, och Felix, 19, sa paret, som också har barn tillsammans.

fastighetsmäklare

Efter några månader meddelade dansbandsstjärnan mig att han och hans nya kärlek väntade sitt första barn. Therese Andersson, en 33-årig fastighetsmäklare, går under namnet Therese.

Skilsmässan och mötet med en ny flickvän har alla gått ganska snabbt. Vi två planerar att snart bilda familj, berättar han för tidningen Expressen om sin flickväns graviditet.

Han diskuterar också omgivningens reaktioner på nyheterna.

https://www.youtube.com/watch?v=0DzUw9blCrk
Casper janebrink pappa

Det är mycket att ta i för alla i närheten. Det är barnen. Vänner och familj. Han fortsätter, “Jag tror fortfarande att de har tagit det bra.”

Det här kommer att fungera perfekt när alla har fått en chans att bearbeta det, lite längre fram. Efter 20 år tillsammans meddelade.

Heirs frontman Casper Janebrink och hans fru Helena Janebrink sin skilsmässa på Alla hjärtans dag i ett Instagram-inlägg.

Det har kommit en tid då vi känner att det är bättre att leva separat och ändå vara vänner, skrev han då.

Under en intervju med Aftonbladet i april förklarade Casper Janebrink att han fortfarande var ganska frisk med tanke på omständigheterna.

Efter det är det en berg-och dalbana av känslor. Att behöva gå skilda vägar i en situation som denna är normen. Det är en svår tid, men jag tror att det i slutändan kommer att vara otroligt bra för Helena, mig själv och våra barn.

Casper janebrink pappa
Casper janebrink pappa

By Wishful