Curt bergfors fru
Curt bergfors fru

Curt bergfors fru /\ I mer än två decennier har Bergfors varit drivkraften bakom det hamburgareätande imperiet känt som Max.

Trots detta är affärsmannen från Gällivare, Sverige, som byggde sin första grillstativ 1968 en lite känd skatt.

kändiskretsar,

Men han har utvecklat många utmärkta vänner under åren i Sveriges restaurang och kändiskretsar, och de kommer att visas under 70 -årsjubileumsfesten.

förväntas

Även om Curt Bergfors födelsedag inte är förrän på onsdag, förväntas hans stora bash vara den dagen enligt Expressens observationer.

Eftersom Bergfors, som skadades under dykning 1986, är begränsad till rullstol, kommer partiet att vara på Berns i Stockholms stora salong på bottenvåningen. Detta är inte Berns första gången som är värd för en stor samling.

De har många kända artister i sitt nätverk, och de kommer att uppträda på nattklubben på 70-årsjubileumsfesten.

Medlemmar i Bo Kaspers Orchestra är också en del av Circle of Friends of Curt Bergfors.

Expressen rapporterar att Pontare, en tidigare artist på Bergfors ‘Stadshotellet i Lule, kommer att sjunga några låtar för jubileet och besökarna. Enligt en annan inbjuden besökare tar Bergfors hand om att hans gamla norrbotten bekanta sig till festen.

Gästen tillägger, “Jag är säker på att det kommer att finnas mycket champagne.”

Deltagare uppmuntras att klä sig till nio. Men utan paket. Varken gåvor eller tal finns på dagordningen för Curt Bergfors.

Curt bergfors fru

I händelse av att alla gäster inte är nöjda med festmenyn kan de gå över till Max Hamburger -restaurangen precis runt kvarteret från Berns …

På Curts sammanträden finns det i allmänhet hamburgare att vrida sig. Björn Johansson föreslår skämtande att han kan ge dig en kupong för att köpa en om du vill.

Dessutom donerade Bergfors en halv miljard miljarder kronor från sin personliga förmögenhet till Curt Bergfors Foundation, som etablerade.

Food Planet Prize, en miljöpris med en prispool på 2 miljoner dollar för varje vinnare. Det är priset för priset att hjälpa till att säkerställa ett långsiktigt utbud av mat.

Han är en långsiktig anhängare av hälso- och fattigdomsbekämpningsinitiativ och har gett pengar till senegalesiska och haitiska organisationer. Mer än $ 250 000 gavs till dessa projekt under decenniet.

För att säkerställa att den kunde dela ut 7-10 procent av Max Burgers årliga nettovinst överförde Bergfors en del av sina aktier till Stiftelsen Rätttvis Fördelning, som kontrollerar 9 procent av företaget.

Det var Bergfors som ledde ett initiativ med delstaten Samhall för att hjälpa till att förbereda människor med försämringar för anställning, som har pågått sedan 2005.

Curt bergfors fru
Curt bergfors fru

By Wishful