Peter wahlgren fru
Peter wahlgren fru

Peter wahlgren fru /\ 57-åriga Peter Wahlgren är son till Christina Schollin, 83; Hans Wahlgren, 84; och Peter Wahlgren. Pernilla Wahlgren (53), Niclas (56) och Linus Wahlgren (44) är hans tre syskon.

Peter valt

Även om hans familj är känd har Peter valt att inte vara en del av det. För åtta år sedan flyttade han bort från Stockholm, där hans familj fortfarande bor.

Stora Skedvi

Ett hus på vattnet blev verklighet för Peter när han flyttade till Stora Skedvi i Dalarna.Att avgå var en trevlig upplevelse.

Enligt Peter Wahlgren, tidningens chefredaktör, var jag uttråkad, men jag var tvungen att ha ett hus nära vattnet som ett villkor för överföringen.

Gå upp till SEK 925 av fyra HelloFresh -väskor för att göra ditt liv lite enklare och mycket roligare! Du kan göra detta genom att ange koden HANT925.

Bortsett från att vara den enda som inte gick in i underhållningsindustrin, är Peters liv mycket annorlunda än hans familj. Som valutavtal i nästan 30 år beslutade Peter att helt ta om för några år sedan.

Han arbetade i en bank i 27 år innan han träffade en 20-årig kvinna från Borlänge. Christina Schollin, värd för SVT: s tv -program Skavlan, har tidigare sagt att han hade fått tillräckligt med bank.

Peter wahlgren fru

Peter och Michaela Wahlgren gifte sig 2016 och välkomnade sitt första barn, Hugo, när Peter var 51 år gammal. De är inte längre skrivna tillsammans som ett gift par.

Värmdö, kommunen där Peter Wahlgren föddes, är hem för 1 479 miljonärer. Postnummer 134 32, där Peter bor, har en årlig medianinkomst på 601 154 SEK, och en betalningskommentarer procent på 4,7%. Kvinnor i detta område gör i genomsnitt 48,6 procent mer än män. Lär dig mer om Peter

Myndigheter, privata spelare och Ratsits egna samlingar bidrog alla information om Peter. Detaljerad information finns här.

Peter och Hugos morföräldrar, Christina Schollin och Hans Wahlgren, kom för att besöka i sommar. Efter detta dokumenterade Christina stolt Hugos dagliga vård för henne på sociala medier.

Peters lyxiga Stora Skedvi -hem, inbäddat på stranden av floden Dala, var också synlig för Christinas fans. Men nu har Peter och Hugo möjlighet att träffa det enorma Vita huset, som är på marknaden för första gången.

Tre berättelser har en matsal, vardagsrum, vardagsrum, sovrum, gym och vinkällare i den lyxiga villan. Enligt fastighetsmäklaren Maria Björkman, “Stuckat tak på ingångsgolvet och utsökta dubbla dörrar med markglas har bevarats” i byggnaden.

Peter wahlgren fru
Peter wahlgren fru

By Wishful