Edvin ryding föräldrar
Edvin ryding föräldrar

Edvin ryding föräldrar /\ Han heter Lars Edvin Folke Ryding och är född den 4 februari 2003 i Stockholms Hedvig Eleonora församling. Han är känd för sina roller i Gsmamman, lska mig, Fröken Frimans konflikt och Young Royals (2021)

Netflix-succén


Edvin Ryding började uppträda i ung ålder, men det var Netflix-succén som gav honom hans stora genombrott. Det är lätt att se varför Edvin ser upp till sin mamma som en förebild.

Det finns många saker hon står för, men det finns alltid tid för hennes familj och för att visa oss kärlek. – Han kallar det lovvärt.

Det finns stunder

Mod kan också vara en fråga om den egna identiteten. Det finns stunder då jag känner mig modig och vågad för att jag försöker något nytt. När det kommer till civilkurage har jag en lång väg kvar att gå. Trots det ska jag göra mitt bästa för att fixa det!

Edvin ryding föräldrar

Edvin var mest exalterad över Svenska hjältargalan eftersom den kommer att hedra “äkta hjältar”.

– Människor som verkligen gör skillnad i världen. Och det är bra. Det är en bra idé. Jag kan inte vänta med att lägga dem på en hylla!

Efteråt sprang redaktionen på Edvin som var tydligt påverkad av kvällen.

Eftersom jag älskar husdjur säger han att han fällde några tårar när Lovis, den lilla hunden, fick sitt pris.

Förutom Karlslunds och ngslundas äldreboenden är Lovis besökshund för Karlslund. På Svenska hjältargalan 2021 utsågs Lovis till Årets djurhjälte.

Amanda, den sexåriga flickan som fick hjälp av Ajabajacancer, hade också en inverkan på honom:

Hans födelsedatum var den 4 februari 2003 i Hedvig Eleonoras församling i Stockholm, Sverige. Lars Edvin Folke Ryding, en skådespelare från Sverige, föddes det datumet.

Det finns ingen källa för denna information. Den har fått mest uppmärksamhet för sina roller i Gsmamman (2015), Viktor I Lska mig (2019), Gunnar Andersson i Fröken Frimans krig (2013) och Prins Wilhelm i Young Royal (2015).

Efter att ha gjort sin skådespelardebut i tv-serien Mannen under trappan 2009, har Ryding därefter medverkat i en mängd olika filmer, inklusive Fröken Frimans krig, Stig-Helmer-historien, Nobeltestamentet och ett antal filmer om Annika Bengtzon, som alla släpptes 2011.

Edvin ryding föräldrar
Edvin ryding föräldrar

By Wishful