Val kilmer sjuk

Detaljerad information om Val kilmer

ålder63 år
FödelseortLos Angeles
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumDecember 31, 1959
yrkeAmerikansk skådespelare
Civilståndgift
föräldrarEugene Kilmer
familjkommer att uppdateras snart
barnJack Kilmer
partnerJoanne Whalley
vikt74 kg
längd1.82 m

Val kilmer Biografi

Kilmers stora genombrott kom 1986 när han spelade tillsammans med Tom Cruise i storfilmen “Top Gun”. Filmen blev en enorm framgång, samlade in över 356 miljoner dollar i biljettkassan och startade Kilmers karriär som en ledande man i Hollywood. Under de närmaste åren spelade Kilmer i ett antal populära filmer, inklusive “Willow”, “The Doors” och “Batman Forever”. Kilmers skildring av Jim Morrison i “The Doors” blev särskilt väl mottagen, vilket gav honom kritikerros och en nominering till en Golden Globe Award.

By Wishful