Edvin rydings föräldrar
Edvin rydings föräldrar

Edvin rydings föräldrar /\ Lars Edvin Folke Ryding är en svensk skådespelare som föddes den 4 februari 2003 i Hedvig Eleonoras församling i Stockholm.

Gsmamman

Sverige. [obligatorisk källa] De mest anmärkningsvärda av hans roller var Linus Ek i Gsmamman (2015), Viktor I lska mig (2019).

Wilhelm

Gunnar Andersson i Fröken Frimans krig (2013), och Prins Wilhelm i Young Royal (2015). Ryding gjorde sin skådespelardebut vid fem års ålder i TV-serien.

Mannen under trappan 2009 och har sedan dess medverkat i ett antal filmer, inklusive Fröken Frimans krig, Kronjuvelerna, Stig-Helmer Story, Nobeltestamentet, och flera andra Annika Bengtzon-relaterade filmer, som alla släpptes 2011.

Ryding är en stockholmare som är uppvuxen i staden. Han gav huvudpersonens röst i den animerade svensk-danska långfilmen Resan till fjäderkungens rike samt i Sveriges Radios julkalender Alla barn firar jul.

Han tog huvudrollen i Unga Radioteaterns miniserie Lars dagbok som sändes 2013 och 2014. Sedan 2015 spelar han Linus Ek, yngste sonen i tv-serien Gsmamman.

https://www.youtube.com/watch?v=CSqFi_pjf4o
Edvin rydings föräldrar

I den kritikerrosade julkalendern Storm på Lugna gatan 2018 spelade han Sylvester Silfverhielm som tv-sändes i SVT. Inför hela världen befordrades Edvin Ryding till prins Wilhelms post.

Wilhelm och hans klasskamrat Simons dramatiska kärlekshistoria i Netflix-serien “Young Royals” steg snart till toppen av streamingtjänstens mest populära serielista.

På bara några veckor samlade Ryding över en miljon Instagram-följare.

– Det har en massiv, överjordisk mening över sig. Många vill veta vad jag gör till vardags och hur jag spenderar min tid, trots att jag är samma person som jag alltid har varit. Folk stannar mitt på gatan för att fotografera.

Ryding är officiellt klädd i en lång rock och bär skoldatorn i en bärsele under armen. Hans HP-dator är täckt av klistermärken som visar personliga anekdoter.

Edvin Ryding började skådespela i ung ålder, men hans stora genombrott kom med Netflix smash. Det är inte svårt att se varför Edvins mamma är hans hjälte.

Hon har mycket att stå för, men hon hittar ändå tid att ta hand om sin familj och älska oss. Han tycker att det är beundransvärt.

Edvin rydings föräldrar
Edvin rydings föräldrar

By Wishful