Diane warren familj
Diane warren familj

Diane warren familj /\ Diane Eve Warren föddes i staden Van Nuys, i delstaten Kalifornien, den 7 september 1956. Hon anses allmänt vara en av de mest framgångsrika livekompositörerna och textförfattarna som arbetar inom.

Mellan

populärmusik idag, var som helst i världen. Mellan 1988 och 2020 fick hon elva Oscarsnomineringar i kategorin “Bästa originallåt”.

Grammy Honor

2020 kommer priset att delas ut. Hon är mottagare av en Grammy Honor och har nominerats till priset sex gånger. Hon är ganska nöjd med sig själv för sitt Grammyframträdande.

Warren och Andrew Lloyd Webber samarbetade om låten som kommer att representera Storbritannien i Eurovision Song Contest 2009.

Hennes bidrag belönades med Polarpriset 2020. Det finns en total prispott på en miljon svenska kronor (SEK) att vinna .

Diane warren familj

Laura Branigan sjöng låten “Solitaire”, som släpptes samma år och var hennes första stora hit. I USA toppade låten som nummer sju på poplistorna.

Eftersom hon drev ett eget förlag kunde hon behålla det fullständiga ägandet av sina musikaliska skapelser. Hon kunde säkra sina immateriella rättigheter till följd av detta.

Hon vägrade släppa in någon på sitt kontor i Hollywood Hills, trots att det inte hade städats på decennier, eftersom hon hade vidskepliga övertygelser om strukturen.

Hennes far, David, som arbetade som försäkringssäljare, pressade henne hela tiden att ägna sig åt musik i någon form. Hon är den första att erkänna att hon var ett tufft och envist barn när hon var yngre.

Hon skrev låten “I Don’t Want to Miss a Thing”, som var med som titeltema för filmen “Armageddon” från 1998. Sången gjordes av Steven Tyler och resten av Aerosmith.

Diane Warrens diskografi är proppfull av hitlåtar, och som ett resultat är hon, tillsammans med Max Martin och.

Paul McCartney, nästan säker på att uppträda på en karaokebar en given kväll. Andra utmanare till detta pris inkluderar Max Martin och Paul McCartney.

Diane warren familj
Diane warren familj

By Wishful