Hanif bali flickvän
Hanif bali flickvän

Hanif bali flickvän /\ Hanif Bali, riksdagsledamot för Moderaterna, hade en lång och framgångsrik politisk karriär. Nyheter24 ger svar på några av de vanligaste frågorna om M-medlemskapet.

Kermanshah


Hanif Bali, nuvarande parlamentsledamot, föddes den 10 april 1987 i Kermanshah, den iranska staden. 1991 landade han i Sverige som ensamkommande flykting.Han och Linnea Lundgren kan nu dela sin glädje med världen.

Linnea

Han säger till Hänt att det finaste med Linnea är att hon fick honom att skratta från det ögonblick de träffades.

En förlovningsring med en enorm diamant kan ses på hans fästmös hand.Hänt blir överlycklig när det nyförlovade paret tillkännager sin förlovning.

I morse vaknade jag till en skattkarta. Linnea skulle enligt instruktionerna hämtas av en taxi och köras till Grand hotel.

När hon kom till hotellet blev hon inkörd i en lyxig svit. Den här kvinnan skulle klä på sig och sedan komma till puben, enligt skyltarna gömda i hennes säng.

Hanif bali flickvän

Hanif Bali går ner för att svara på frågor om anklagelserna bara några timmar efter att han sköt tillbaka i ett Facebook-inlägg.

Vid hans sida står Linnea Lundgren, kontaktperson till Moderaterna.

Men när han pressas på bevis, insisterar M-medlemmen på att han inte är skyldig till olämplig sexuell aktivitet mot en tonårsflicka i Muf.

Bevisen finns där, men jag vägrar att ställas i någon mediedomstol med viskspel.

Det har gått några dagar sedan husets draperier fälldes ner. Hanif Bali använder sin bärbara dator och smartphone vid matbordet. Hans mobiltelefon fortsätter att ringa oavbrutet.

För att hålla intervjun på rätt spår ställer hans fästmö, Linnea Lundgren, som jobbar som kommunikatör på Moderaterna, en timer på 15 minuter. Men båda är utmattade efter att ha blivit utsatta för vad de karaktäriserar som ett driv.

Han har anklagats för olämpligt beteende och bett en kvinna att skicka pornografiska bilder till honom, enligt uppgifterna som Expressen lämnat.

Aftonbladet hävdar att Hanif Bali först knöt en vänskap med flickan när han hjälpte henne med hennes läxor. Tydligen bad han om “nakenbilder och sex”, baserat på vad vi vet. För tjejen måste det ha varit en “hård belastning”.

Hanif bali flickvän
Hanif bali flickvän

By Wishful