Rasmus dahlin flickvän
Rasmus dahlin flickvän

Rasmus dahlin flickvän /\ Det var en av sju lags NHL-säsonger som redan avslutades när de precis missade slutspelet som Buffalo Sabres hade draftledaren Rasmus Dahlin i laget.

AHL-backen

20-åringen, som just nu tränar i Göteborg med sin pappa och AHL-backen John Nyberg i Frölundaborg tills nästa säsong drar igång i december.

får vänta ett bra tag innan han kan spela tävlingsmatcher.Och han kommer att bli ännu bättre nästa säsong.

Hulken hemma

Jag är fri att förvandla mig till Hulken hemma. Jag har spenderat mycket tid på gymmet den senaste tiden. Jag börjar gå upp i vikt!

Jag antar att jag har ätit mycket mat. Jag älskar kycklingvingar, så det är roligt.

Rasmus Dahlin

Det har hjälpt mig när jag har närmat mig slutet av tonåren. Rasmus Dahlin säger till Göteborgs-Posten att bufflarna ger honom råd varje år att han behöver bulka.

NHL-draften

Dahlin lämnade Frölunda efter att han tagits i NHL-draften 2018. Tidigare vägde han 85 pund, men idag står han på 93 pund.

Jag har inget emot att bygga lite muskler, men jag tror att jag stannar där jag är tills vidare. Jag har fokuserat nästan uteslutande på styrketräning och muskelökning sedan början av året och kommer att kunna ha den på isen också i sommar.

Rasmus dahlin flickvän

De var tre poäng bakom Canadiens, som hade säkrat den sista slutspelsplatsen i Eastern Conference.

De kommer att möta Pittsburgh Penguins i de sexton sista av slutspelet. Den 9 juli 2018 skrev han på ett treårigt kontrakt på 2,775 miljoner dollar med Buffalo Sabres.

Dahlins första NHL-poäng kom i Buffalos 1-6 hemmaförlust mot Colorado Avalanche i den fjärde matchen, när han assisterade på det ensamma målet för Bills.

Det gjorde honom till den näst yngsta Buffalo-spelaren i NHL:s historia att göra mål vid en ålder av 18 och 181 dagar.

Det har bara funnits en spelare yngre än Dahlin som har gjort ett mål i en Buffalo Sabres-tröja: Pierre Turgeon, som var Buffalos första val 1987.

Till sist dominerade Dahlin under sin debutsäsong med 44 poäng på 82 matcher. Sedan Dahlins dåvarande tränare Phil Housley hade fler poäng som 18-årig back har han blivit den näst bästa 18-årige backen i NHL-historien poängmässigt.

Bobby Orr ligger trea på listan, med 38 poäng (13 mål) som 18-åring och 41 poäng på 61 matcher som rookie.

Rasmus dahlin flickvän
Rasmus dahlin flickvän

By Wishful