Hanna wigh pojkvän
Hanna wigh pojkvän

Hanna wigh pojkvän /\ Jonna Patricia Marie Sundling, svensk längdskidåkare, bosatt i Umeå. Åker skidor för Pite Elite, hon är medlem i truppen.

sprinten

Sundling har tagit två guldmedaljer i den individuella sprinten vid världsmästerskapen i Oberstdorf 2021 och OS i Peking 2022. Det är hans största prestationer.

Även Sundling

Hon och Maja Dahlqvist tog även guldmedalj i sprintstafetten vid VM 2021. Även Sundling och samma sprintstafettlag som tog silver 2022 tog hem brons.

Som ung kille var Sundling involverad i några större evenemang. Hon vann en silvermedalj i sprint vid ungdoms-OS 2012. Här är uppdelningen: Nästa år, i Liberec, Tjeckien, vann hon junior-VM-guldet.

Sofia Henriksson, Stina Nilsson, och Julia Svan ingick i ett svenskt lag som tog guld. Därefter tog hon två guldmedaljer i junior-VM i Val di Fiemme året därpå. Hon och Henriksson, Anna Dyvik, och Maja Dahlqvist vann den individuella sprinten och stafetten.

Sundling gjorde sin FIFA World Cup-debut den 15 februari 2015. Hon kom på 50:e plats i 10 km fristil. Lahtisprinten var hennes andra lopp i världscupserien och hon slutade sjua. Den 16:e mars i år tog hon första platsen för första gången.

Hon slutade tvåa i Falunsprinten, hennes första pallplats, bakom Hanna Falk. Den 30 november 2018 inträffade detta.

Hon slog Stina Nilsson och Sadie Bjornsen i säsongens första sprint i Lillehammer. En världscupseger inför sina kompisar var en första för dem.

I dag nämns Jonna Sundlings namn flitigt. Efter att Linn Svahn och Maja Dahlqvists prestation vid skid-VM i går inte levde upp till förväntningarna tog hon beslutet att dra sig ur.

Hanna wigh pojkvän

Jonna jobbade extremt hårt för att vinna guldmedaljen i sprint för Sverige, men hon gjorde ett utmärkt jobb. Många är glada för hennes skull, men det är bara Anton Olofsson som ger henne den uppmärksamhet hon förtjänar.

Det är helt enkelt som det ska vara. Tävling är aldrig kul för henne, men den här gången var det lite mer press.

Eftersom du är van vid så mycket är det nästan för mycket för dig. Att hon klarade sig så bra i det första racet, såväl som kvarts- och semifinalerna, bidrog bara till att lyfta Antons humör ytterligare.

Du är alltid i zonen. Det är uppenbart att saker och ting kan hända snabbt och oväntat. Jag tror att hon hanterade situationen bra för två år sedan.

Det skulle falla sönder om du övertygade dig själv om att du kunde vinna en VM-medalj, än mindre ett VM-guld. Så här i efterhand kan detta ha varit en trevlig upplevelse. Det blir en liten fest för att fira guldet, men paret kommer inte att kunna roa sig.

Som ett gäng skidåkare är vi alltid lite extra unika, men nu när vi varit iväg har det blivit ännu mer. Det skulle vara bekvämt om vi helt enkelt kunde anlända och förses med någon form av standardboende.

Hanna wigh pojkvän
Hanna wigh pojkvän

By Wishful