Moonica mac pojkvän
Moonica mac pojkvän

Moonica mac pojkvän /\ Hon kom på namnet Moonica Mac när någon frågade om genren för hennes musik. Det hon inte visste gjorde det lite svårare för henne att gissa.

Monica Zetterlund

Som svar på en fråga om vilken typ av musikgenre jag hade, sa jag “Fleetwood Mac, Emmylou Harris och Monica Zetterlund”, som jag fick höra, “Lycka till med Monica Mac.”

känd professionellt

Svenska sångerskan, kompositören och producenten Moonica Mac, eller Lisa Brolander som hon är känd professionellt.

Trettio år gammal är Moonica Macs ålder. Ursprungligen från Dalarna bor hon numera utanför Borlänge i Torsng. Hon föddes den 4 december 1990.

I november 2019 lanserade han sitt första album som artist efter att ha gjort sin debut 2017. Inget ltar lades till namnet “Stark & ​​Srbar”, som användes i det här fallet.

Han har sedan dess samarbetat med Miss Li och Benjamin Ingrosso i “The Big Red House”, bland andra projekt.

Dessutom samarbetade hon med Arvid Nero i hitlåten “Vi möts igen”, som fanns med i en Telia-annons som bärsele.

2016 började jag skriva brev på svenska och jag hade tidigare lyssnat på en del musik men skrivit uteslutande på engelska under de mellanliggande åren. Jag var lite orolig i början, men jag tyckte också att det var tilltalande.

Den största anledningen till att jag producerar är för att jag på så sätt får avlasta mitt hjärta och mitt sinne. Lättare upp på allt som är svårt för oss att göra som människor.

Moonica mac pojkvän

Det är just när mitt hjärta känns tungt som jag komponerar, vilket möjligen är anledningen till att de flesta av mina låtar skakas av en känsla av sorg. Trots sorgen finns det mycket vackert att finna i detta.

Det som gör ont blir behagligt när jag försiktigt vågar röra vid det. För att göra det tunga mindre tungt och det mörka mindre mörkt förvandlas det till en låt på ett nästan mirakulöst sätt.

Kanske är det vanligt att jag försöker snurra något negativt till något positivt, men det är bara så jag rullar. Vad jag sedan kan ge till andra.

Det här är något jag har vuxit till att njuta av: att skapa något för mig själv och sedan låta den skapelsen gå dit den ska. Det är ur mina händer hur det uppfattas.

Bara att jag har släppt den med goda avsikter och tron ​​på att den kommer att falla där den ska är allt jag vet med säkerhet.

Att den hamnar i händerna på någon som kan använda den. Som ett resultat är det möjligt att jag hamnade i musikbranschen.

Även om jag kanske inte känner igen mig i några av bitarna så tvivlar jag inte på att det här är rätt plats för mig.

Moonica mac pojkvän
Moonica mac pojkvän

By Wishful