Hur Lång är Felix Sandman
Hur Lång är Felix Sandman

Hur Lång är Felix Sandman /\ Född den 25 oktober 1998, växte Felix Sandman upp på Värmdö i Stockholms östra förort och är nu 20 år gammal.

Stockholm

2003 skrev han in sig på Lasse Kühlers Dansskola i Stockholm och började utbilda sig till dansare. Den 37-årige artisten David Lindgren anställde honom som bakgrundsdansare.

När Felix Sandman bildade FO&O 2013 tog hans musikkarriär verkligen fart. När han bildade gruppen med sina kompisar Oskar Enestad.

Oskar Enestad

Omar Rudberg, och tidigare inkluderade Oscar Molander, som lämnade gruppen 2016, skulle det sedan bli en av kopplingarna till Justin Bieber i Globen.

Hur Lång är Felix Sandman

Felix Sandman gjorde ett betydande åtagande att göra en solokarriär redan nästa år. Han slutade tvåa i finalen i Melodifestivalen 2018 med låten Every Single Day. Under en period på fyra veckor låg låten kvar på toppen av den svenska singellistan.

Felix Sandman sa till Frida inför Melodifestivalen 2018 att låten handlade om en person som betydde mycket för honom, men han kunde inte vara där med henne idag.

Felix Sandman har bekräftats som en framstående karaktär i Netflix-serien Biggest of All under 2019. Han har talat flitigt om hur den sista inspelningsdagen påverkade honom i en våldsam och kränkande serie.

– Vi hade några ganska känslosamma scener den dagen, och vi fällde några tårar både under inspelningen och däremellan.

Felix Sandman, som intervjuades av Expressen, sa att när den var klar var det bara tårarna kvar eftersom det varit en så intensiv dag.

Andrea Kallström, Felix Sandmans flickvän sedan förra året, är nu en offentlig person i deras förhållande.

Som artist och dansare är Andrea Kallström unik inom sitt område. Lennixx är en musikalisk duo som består av Zara Larssons, 21, och Hanna Larsson, 19.

FRIDA rapporterar att Andrea också är medlem i Record Firm TEN, samma bolag som hennes älskare. Always on my thoughts släpptes av duon 2016 och hapap släpptes i september 2018 som ett mixtape.

Störst av allt och Home for Christmas är två av hans senaste tv-framträdanden, som han hade en huvudroll i i år. Hans låt “Boys with Emotions” var finalist i Melodifestivalen 2020.

TV4:s nya konsertserie “Senkvällskonsert” innehöll en “Senkvällskonsert” med Sandman som en av tio akter. Omar Rudberg och Oscar Enestad, tidigare medlemmar i Sandmans band FO&O, uppträdde i showen.

2020 var han värd för Musikhjälpen med Farah Abadi och Brita Zackari.

Hur Lång är Felix Sandman
Hur Lång är Felix Sandman

By Wishful