Felix Herngren Förmögenhet
Felix Herngren Förmögenhet

Felix Herngren Förmögenhet /\ Skådespelaren, komikern och filmaren Felix Herngren är från Sverige. Svensk tv-drama-komediserie Solsidan är ett av hans mest kända verk. När det gäller förmögenhet, hur mycket har Felix Herngren på sitt namn?

Sverige

Han är en filmare. Född i Stockholm, Sverige, den 4 februari 1967. I bollplanet på 200 miljoner kronor, Felix Herngrens nettoförmögenhet.

Hundraåringen

Hans andra bild, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, som han både regisserade och författade, visades i mer än 40 länder och tjänade över 50 miljoner dollar.

Felix Herngren, 54, har de senaste åren blivit en av Sveriges mest kända skådespelare och regissörer bakom kameran. Han var även med i juryn i TV4:s Maskerad sångare och Solsidan.

Vi kan se av Felix deklarationer och de många företag han äger att han har betydligt mer pengar till hands än de andra jurymedlemmarna, trots att de tar stora summor varje år.

Du kanske lär dig mer om Felix jurykollega Pernilla Wahlgren, inklusive hur mycket hon tjänar varje år.

Felix Herngren Förmögenhet

Felix Herngren, en 55-årig pensionär, har inget behov av pengar.

Hans produktionsverksamhet FLX, som producerade “Bonusfamiiljen” och “Solsidan”, värderades till 209 miljoner kronor när han sålde den 2019.

Herngren deklarerade sommaren efter en utbetalning på 73,3 miljoner kronor. Vad gjorde han då med pengarna?

Hahaha, jag skapade en sådan pool till exempel, sa han till Aftonbladet vid ett tillfälle.

I veckans “Renées brygga” gör Felix Herngren ett överraskande framträdande när han går in i showen. Med hjälp av en motoriserad surfbräda tar sig Herngren in.

En annan medlem i TV4-programmet, Nour El-Refai, 34, har erkänt att han har pengar.

Innan Herngren går in i det röda huset vid vattnet, säger hon: “Det man kan veta om Felix är att han är rik på grisar men han är väldigt, väldigt trevlig och generös.”

Att Felix Herngren är förmögen blir ett löpande skämt genom hela föreställningen.

En intervjuare, Renée Nyberg (55), diskuterar sin passion för teknik och undrar om han verkligen äger så mycket.

Det har inte gått ner, men återigen, många saker har gjort det. Så om jag har rätt så är jag död på morgonen. Vad tjänar det till att lägga ner pengar någonstans om jag inte ska spendera dem?

Felix Herngren Förmögenhet
Felix Herngren Förmögenhet

By Wishful