Jonas jerebko fru
Jonas jerebko fru

Jonas jerebko fru /\ SVT Sport har nöjet att se Jonas Jerebko, som är lugn och vid gott mod, hemma i Gottskär. Det har varit tumultartat sedan han lämnade Khimki, den ryska klubben han varit med sedan nyårsafton.

Generaldirektören för vårt företag har gett mig tillåtelse att ta några dagar ledigt under semestern. Över nyårshelgen sa han, “lämna hemmet och återvända den fjärde januari”.

Zalgiris

Efter det gjorde jag enligt instruktionerna och var redo att flyga till Litauen för vår femte raka match mot Zalgiris.

kontaktade

När min agent kontaktade för att säga, “Coach vill inte ha dig tillbaka”, höll jag på att packa klart och göra mig redo för avresa den fjärde morgonen.

I NBA är onas Jerebko nu en power forward och small forward för Golden State Warriors. Detroit Pistons valde honom med det 39:e totalvalet i 2009 års NBA-draft, vilket gjorde honom till den andra svenska medborgaren som draftades till NBA, bakom Miles Simon.

Jonas rankades bland de fem bästa europeiska prospekten i 2009 års NBA Draft av ESPN-analytiker Fran Fraschilla.

Efter en upp-och-ner början på sin professionella karriär i NBA, vände hans uthållighet och engagemang saker och ting, vilket gjorde honom till en fansfavorit.

Jonas jerebko fru

Den 2 mars 1987 föddes Jonas i Kinna, Sverige, under stjärntecknet Fiskarna. Med sin syster, Johanna Jerebko, i Sverige, där han växte upp, är han av svensk nationalitet och vitt arv.

Med stöd av båda sina föräldrar och vägledning av sina mentorer var den stigande stjärnan fast besluten att göra sig ett namn inom basketsporten som ung.

Han var tvungen att ge upp sitt basketstipendium vid University of Buffalo för att göra en professionell karriär.

Boras Basket var där han gjorde sin professionella debut 2005, och han stannade där till 2006 innan han flyttade till Italien för att spela för Angelico Biella i två säsonger. Efter att ha spelat i Italien tog han sig till NBA med Detroit Pistons.

Jonathan Jereb har gjort andra investeringar från basket, som Renegades Esports-organisationen, som han köpte av Christopher.

“MonteCristo” Mykles och Badawi den 26 augusti 2016. Han har också tackat nej till många möjligheter att fungera som varumärkesambassadör.

Jonas jerebko fru
Jonas jerebko fru

By Wishful