Shanti roney fru
Shanti roney fru

Shanti roney fru /\ Shanti Roney Grau “Together”, “Tusenbröder” och “Vägen ut”, som gav honom en Guldbagge för bästa manliga biroll, är bara några av de filmer och tv-program som han har medverkat i.

Kommer

Shanti Roney är 50 idag, och även om det utan tvekan kommer att ägnas mycket uppmärksamhet åt hans ålder, kommer han att delas på mitten när siffran 50 talas.

Det har blivit

Det är lite svårt att greppa. Jag har alltid tänkt på mig själv som den yngsta medlemmen i gruppen, men jag har nyligen insett att jag faktiskt är den äldsta. Det har blivit en andra natur för mig.

På grund av den nuvarande pandemin finns det inget som heter en stor fest längre.

När jag var 30, ordnade jag en fantastisk fest med en kompis, men när jag fyllde 40 blev det knappt något firande, och idag har jag ingen lust att arrangera ännu en fest.

Att ha min första huvudroll i en långfilm när jag var liten var en stor sak. Under arbetet med Lars Norén fick jag mycket kunskap och hade väldigt roligt.

Det är förmodligen “Together” och “Millennials” som folk fortfarande pratar om på gatan när det kommer till filmer och tv-program. är en skådespelare som kommer från Stockholm, Sverige.

Shanti roney fru

Så många som tjugo av hans filmer har släppts inrikes eller i Skandinavien. I detta avseende är filmen “Tillsammans” (2000) av Lukas Moodysson, som har fått stor uppskattning på filmfestivaler, en outlier.

Tusenbröder och Örnen, som fick ett internationellt Emmy-pris 2005, var två av hans uppmärksammade tv-framträdanden. Arne Dahl, ett kriminaldrama med Roney i huvudrollen, hade premiär 2011.

Nunu och Marimba Roneys yngre bror, Shanti, är också medlem i bandet.

Som polismördaren Dag Sjöberg i “Beck – hämndens pris” för snart två decennier sedan spelade Shanti Roney en roll med oförutsedda förgreningar.

Vissa blivande skådespelare kan dras till denna typ av del på grund av dess lockelse. Jag fick faktiskt många mail från en kvinna med psykiska problem. Det var lite nervöst att se henne bli så förälskad. Mitt primära fokus var på mina två små barn.

Shanti roney fru
Shanti roney fru

By Wishful