Karl fredrik på österlen
Karl fredrik på österlen

Karl fredrik på österlen /\ Blommor, växter och heminredning är alla här för att välkomna dig till vår värld av härlighet. Besök Eklaholms webbutik som är tillgänglig 24 timmar om dygnet så hittar du ett handplockat urval av sterleninspirerade produkter.

Provence

På den vackra ön sterlen har vi vår gård, Eklaholm, där vi både bor och arbetar. Provence är Sveriges svar på den franska rivieran, och det ligger just här i Sverige.

Fastigheten

Petter, Karl Fredrik, hunden Hamlet och katterna Leopold och JC är gårdens boende. Fastigheten har anor från 1600-talet och den gamla kullerstensgården står kvar än idag.

Vi köpte gården hösten 2015 och förvandlade de gamla stall- och ladugårdsbyggnaderna till en inredningsverksamhet, en blomsterbutik (Eklaholm Flower Bar) och en trädgårdsbutik med en plantskola som vi kallar Eklaholm Plantis!!

Vårt mål är att främja en friare inställning till trädgårdsskötsel, blommor och inredning, där estetik är viktig, men också livsglädje, allt som växer och naturen vi lever i fred med!!’

Karl fredrik på österlen

Tack för att du följer med oss ​​i vårt sagorike, som är en plats för förtrollning såväl som smärta och lidande.

Hagestad Radby, där vi har varit verksamma sedan våren 2016, är en härlig och inspirerande blandning av modernt och gammalt, där vi tillhandahåller ett noggrant kurerat urval av inredning, växter och konst.

Besök gärna www.karlfredrik.se för mer information om våra öppettider.

Blomsterskap, trädgårdsdesign och byggnad är bara några av de tjänster vi erbjuder utöver vår expertis inom floristik och landskapsarkitektur. Vi kan även hjälpa dig att inreda till bröllop och andra speciella evenemang!

Karl Fredrik finns även tillgänglig för att tala vid konferenser och event på begäran. Vår hemsida, www.karlfredrik.se, är öppen för besökare och vi uppmanar dig att ta kontakt med oss!

Återigen har fans välkomnats till Karl Fredrik på Österlen för att ta del av hans liv tillsammans med sin fästman Petter. Det har införskaffats saker till parets nya bostad som de precis köpt ihop.

I kvällens avsnitt upptäcker Karl Fredrik något som gör honom allvarligt upprörd när de får ett paket.

Karl fredrik på österlen
Karl fredrik på österlen

By Wishful