Ola conny flickvän
Ola conny flickvän

Ola conny flickvän /\ Många Ullaredsbor och shoppare från Ullareds enorma köpcentrum Geks står i fokus för denna omtyckta show.

Pandemin

Det har varit elva säsonger och cirka 100 avsnitt av denna show. Pandemin slog till och stoppade världens framsteg.

slutändan

På grund av de avslappnade begränsningarna hoppas en del människor på ett återupplivande. Återupptagandet av dokusåpan är fortfarande i luften. I slutändan kommer bara tiden att utvisa om detta är sant. Men en mer säsong hade varit väldigt kul!

Ola-Conny Wallgren, 58, och Morgan Karlsson, 48, blev genast två av programmets populäraste karaktärer.

Under tiden kommer Ola-Conny och hans medarbetare på fyndhandlaren Geks att vara frånvarande från lådan. Coronaepidemin bär skulden och inspelningarna har varit få sedan 2019.

Det är hjärtskärande. Ola-Conny tycker att det var väldigt roligt när de gjorde det varje sommar.

Han vill helt klart att inspelningarna ska återupptas i början.

Läs vidare för att lära dig mer om Gustav Mandelmanns självmordsavsikter.

Så jag kommer att kunna delta i korvetttävlingens möten igen. Med sin vardag ‘rullande på’ som han uttrycker det har Ola-Conny Wallgren mycket att säga om det.

Ola conny flickvän

Hans berömmelse kan vara både en välsignelse och en förbannelse, beroende på hur man ser på det. Som statist tjänar han pengar på att spela in videohälsningar som han skickar till vänner och familj. Han skickade nästan 5 000 trevligheter under det föregående året, 2021.

Ola-Conny säger till Expressen att hon har varit tvungen att ta ledigt från jobbet för att förbereda hälsningar till speciella tillfällen som Mors dag.

Det är inte bara yrket och hälsningarna som den lättillgängliga tv-kändisen sysslar med. Han har varit singel sedan hans förlovning med sin före detta fästmö slutade i maj förra året, men allt har förändrats idag.

Läs vidare för att lära dig mer om musikstjärnans hemliga bisexualitet.

Ola-Conny träffar en kvinna för första gången och hon är både obehaglig och fascinerande på samma gång. Han försöker hålla saker hemliga eftersom det är så fräscht för honom.

För kändisar som har blivit noggrant bevakade kan nya romantiska relationer vara lite nervkittlande. Kristin Kaspersen, 52, programledaren, försöker dölja sina känslor för Nisse Holm, 52, tennis- och Stureplansproffs.

Det verkar som om Ola-Conny delar Kristin Kaspersens önskan om sekretess.

– Jag kan säga att jag är avslappnad på det här sättet. Att kommentera nu vore för tidigt, men jag är säker på att jag kommer att stöta på någon snart nog. Så vi får se vart det här tar vägen härifrån. Ola-Conny Wallgren hävdar att det är omöjligt att släppa allt.

Ola conny flickvän
Ola conny flickvän

By Wishful