Katja Luján Engelholm Familj
Katja Luján Engelholm Familj

Katja Luján Engelholm Familj /\ Mina föräldrar tog mig på konserter och klasser när jag var ett litet barn. Jag började min danskarriär i Solna Sportdansklubb där jag tävlade resten av mitt liv.

Tidigare har jag tävlat i 10-dans i åtta år, men sedan dess har jag koncentrerat mig på latinamerikanska danser.

representerade

När jag först kom med i landslaget representerade jag Sverige på EM och VM. 2018 var jag med i Let’s Dance för första gången och vann tävlingen med Jon-Henrik.

Demina

Vi fick varsin glassko i pris. Med Anis Don Demina som min partner tog vi oss hela vägen till finalen i 2021 års tävling.

Som före detta tävlingsdansare och potentiell dansdomare vill jag dela all min kunskap med dig. Genom Svenska Dansidrottsförbundet fungerar jag även som landslagstränare.

Jag har haft turen att studera under några av de bästa lärarna i världen, och jag tror att jag har mycket att erbjuda när det gäller både teknisk skicklighet och konstnärligt uttryck. Jag kan inte vänta med att dansa med dig och ge dig all min uppmärksamhet och ansträngning!


Hittills är Katja 29 år. Hon föddes den 14 juni 1991. Staden Stockholm, Sveriges huvudstad, är hemvist för henne och hon bor faktiskt i hjärtat av Kungsholmen.

Hon bor inte där, men hon samarbetar med sin partner för att skriva boken.Katja Luján Engelholms pojkvän, Oscar Hallberg, är vem?

Oscar Hallberg, 29, är Katjas pojkvän och arbetskamrat. Nästan en tredjedel av deras liv hade tillbringats tillsammans som ett gift par. Ja det är korrekt.

De kommer att fira sitt 11-årsjubileum den 10 maj 2021. Det kommer att finnas många kändisar som dansar i rutan i Let’s dance på TV4 våren 2021, inklusive Anis Don Demina, 27, en populär YouTuber.

Katja Luján Engelholm Familj

Katja Luján Engelholm är den glada danspartnern! Det är svårt att säga vem Katja är när hon inte dansar. Det finns två efternamn i Katjas släkt, men Engelholm är det hon använder mest.

Edith Victoria är dansarens två mellannamn. Hon heter visserligen Katja Edith Victoria Lujan Engelholm – men hon går under Katja!Let’s dance är Katjas berättelse.

Av någon anledning var Katja en av dansarna som kämpade på under Let’s Dance-inslaget. Hon har dock bara varit med honom en gång tidigare, och det var redan 2013.

Från och med 2018 dansade hon med den 33-årige artisten Jon Henrik Fjällgren. Hur var din upplevelse? Ja det är korrekt. Det vinnande dansparet tog hem pokalen för hela turneringen!

– Jag kunde inte hålla tillbaka min glädje. – Folk vet inte hur jobbigt det är, sa Katja till Aftonbladet efter sin seger.

Katja Luján Engelholm Familj
Katja Luján Engelholm Familj

By Wishful