Kristjan Ceh Längd
Kristjan Ceh Längd

Kristjan Ceh Längd /\ Det finns bara en slovensk friidrottare som för närvarande kan vinna medaljer vid stora evenemang som OS och världsmästerskap.

kapabel

Utöver det tror flera experter inom sporten att han är kapabel att slå Discuss-världsrekordet i kast. På grund av detta arbetar hans besättning flitigt för att konstruera och träna honom.

framgångsrik karriär

Diskuskastning var ett av de fem tävlingarna i sjukampen i de gamla olympiska spelen, så han kan njuta av en lång och framgångsrik karriär som en av de bästa idrottarna i sporten.

Vid Lantbruksuniversitetet i Maribor är Kristjan också student i lantbruk. På fritiden hjälper han till på familjens gård och har goda minnen från att göra det. Han ser sig själv som en modern bonde när han går i pension från sitt yrke.

Vikten av en tränare i en idrottares liv kan inte överskattas, eftersom han är ansvarig för att organisera, förbereda och upprätthålla idrottarens fysiska uthållighet.

Det är bara några av en coachs ansvar. Att lära ut tillämpliga färdigheter, strategier och procedurer är bland de vanligaste uppgifterna. stöd till tillväxt och främjande av idrott.

Kristijan är en jordnära lantpojke från en lång rad bönder. 206 cm höjd gör honom omöjlig att missa var han än går, och hans närvaro lämnar ett positivt intryck på alla han kommer i kontakt med också.

Kristjan Ceh Längd

För att bli en av världens främsta diskuskastare insåg Gorazd Rajher, hans tränare, tidigt att han hade en rådiamant på händerna och satte igång att putsa den. Innan den här säsongen hade ingen hört talas om den 21-årige bondsman från Ptuj, Slovenien.

Åh, dårskapen som fick honom att tro att han var en match för suveränen Daniel Sthl.

Trots det kunde Jakob Gardenkrans se sin potential när han mötte slovene i Gävle förra året.

Jakob använder dock inte alltid denna taktik på de människor han möter.

– Nej, men han är alltid längre än mig, och jag är 2,07, säger Jakob, efter att Kristjan Ceh sagt åt honom att ta ett 63,82-tums schackbräde över till kanten av kanten.

Kristjan Ceh Längd
Kristjan Ceh Längd

By Wishful