Lena hallengren sjuk
Lena hallengren sjuk

Lena hallengren sjuk /\ I mars förra året fick socialminister Lena Hellengren det oroande brevet. Hon bestämde sig för att offentliggöra sin sjukdom nästan omedelbart.

framstående

Hon fortsatte att arbeta trots att hon var en av de mest framstående ministrarna i kabinettet under coronakrisen.

samma månad

Hon avslutade sin strålbehandling i början av oktober, samma månad som Rosa Bandet-kampanjen. Hon fortsatte sedan med att säga ytterligare några saker om sin sjukdom.

– Både hur det är att bli behandlad för bröstcancer, hur man mår, och alla tankar som dyker upp har något att dela med sig av. I en intervju med Aftonbladet kommenterade hon “Kan du underlätta och bidra och vara ett stöd för sådana människor?”

Lena hallengren sjuk

– Det är uppenbart att det har haft en mängd olika effekter på mig. Men trots användningen av cellgifter och strålning hade jag ingen aning om hur bra det fungerade.

Lena Hallengren opererades, följt av cellgifter och strålbehandling.

Hon valde nu att ta bort sin blonda peruk och visa upp sitt fräscha hår på Instagram.

Det svämmar över av kärlek i kommentarsfältet. Många människor, däribland kabinettskollegorna Ardalan Shekarabi och Anna Ekström, lämnade hjärtliga kommentarer. “Jag är också klar med min strålbehandling nu.” Det känns jättebra, och jag vill tacka alla för deras stöd under min behandling, speciellt de av er som följer mig här”, skriver hon på Instagram.

Hon skickade ut cancerbeskedet i april. Hon fortsatte att arbeta trots att hon var en av de mest framstående ministrarna i kabinettet under coronakrisen.

– Jag mår jättebra, som jag alltid har sagt, och i eftertanke antar jag att jag nog var lite tröttare i våras när jag påbörjade behandlingen, men jag mådde inte speciellt hemskt, säger Lena Hallengren till Göteborgs. .

Naturligtvis är cancer en fruktansvärd sjukdom, och att höra de orden eller att få den diagnosen är inget man vill höra. Visst, det är en svår behandling, men den är till för att man inte ska få återfall, säger hon till tidningen.

Hon uppskattar vården i hemmet på Instagram och uttrycker sin spänning att fortsätta som socialminister.

“Jag är också tacksam för det bemötande jag fick på Länssjukhuset i Kalmar och att jag har mått så bra att jag har kunnat jobba under hela den här tiden.”

Lena hallengren sjuk
Lena hallengren sjuk

By Wishful