Magdalena Kowalczyk Familj
Magdalena Kowalczyk Familj

Magdalena Kowalczyk Familj /\ Som det visar sig verkar detta vara fallet.”Bästa dagen någonsin”, bildar hon en bild av händelsen på sociala medier.

Instagramkonto

“Herr och fru Zibanejad”, skriver Mika på sitt eget Instagramkonto som svar på en kommentar om “Min kära fru”.

Zibanejad

Både ceremonin och mottagningen hölls utomhus, med musik från Zibanejad DJ på kvällen. Förutom hans arbete på isen har hans passion för musik tagit honom till festivaler och inspelningsstudion vid mer än ett tillfälle.

Carolina Panthers Jesper Fast, en tidigare Rangers-lagkamrat till Mikas, kommer att vara en av besökarna.

Som ett resultat har Mika Zibanejad genomfört den första delen av sin “trippel”.

Magdalena Kowalczyk Familj

Med Tre Kronor vid OS och en Stanley Cup-slutspelsplats vid horisonten för forwarden, kommer han sannolikt att se fram emot den kommande säsongen.

Båda idrottarna sa ja till varandra under helgen.

Bröllopslycka: New York Rangers-stjärnan Mika Zibanejad och före detta fotbollsstjärnan och TV-analytikern Irma Helin är officiellt gifta.På Instagram bekräftar båda detta.

De påpekar båda på sina sociala medier att idag var den “bästa dagen någonsin.

Zibanejad berättade för SportsExpressen för två år sedan att han träffat en flickvän. NHL-stjärnan och tv-personligheten dejtade en tid innan de tillkännagav sitt förhållande, men han var ovillig att säga vem hans flickvän var.

Men tio år tidigare hade de börjat se varandra annorlunda.

-Mika spelade hockey medan jag spelade fotboll i Djurgrden. Vi gick i samma franska klass på gymnasiet, vilket utlöste en vänskap som har fortsatt till denna dag. Helin har tidigare sagt att de redan var kära när de träffades första gången.

Även om de bor i olika länder men var förlovade för exakt ett år sedan, har de utarbetat arrangemangen för att gifta sig tillsammans.

När det gäller timing är vi en perfekt match. Som ett resultat av att hockey- och fotbollssäsongerna växlar varandra får vi umgås mycket. Vi har båda så tydliga mål och mål, och vi vet hur vi ska nå dit, sa Helin till SportExpressen tidigare i år.

Magdalena Kowalczyk Familj
Magdalena Kowalczyk Familj

By Wishful