Sanna Marin Familj
Sanna Marin Familj

Sanna Marin Familj /\ Finlands statsminister har sedan 2019 varit Sanna Mirella Marin, en finsk politiker. När hon valdes in i riksdagen 2015 gick hon med i det socialdemokratiska partiet.

Den 8 december 2019, efter Antti Rinnes avgång på grund av poststrejkkontroversen, valdes.

Montenegros

Marin till premiärminister. Förutom att vara världens tredje yngsta statsledare (efter Montenegros Dritan Abazovi och chilenska Gabriel Boric) är hon den yngsta personen att inneha ämbetet i Finlands historia.

Statsministern


Jag önskar snabba lösningar och kortast möjliga varaktighet för de aviserade strejkerna. Statsministern anmärkte vid en kort presskonferens efter sitt tal vid.

Socialdemokraternas och Vänsterförbundets sammanslagna första majfest på Lilltorget i Åbo att han ville ge förlikningsnämnden “ro i sinnet”.

Vi är alla medvetna om den kritiska karaktären av det arbete som utförs av statligt anställda. När det jobbet avbryts på grund av en arbetskonflikt påverkar det allas vanliga liv, även premiärministerns familj.

Vår familj kommer också att tvingas till många nya evenemang nästa vecka eftersom förskolan är stängd. Ett avtalsförslag till förlikningsnämnden är vad jag hoppas på nu.

För att understryka betydelsen av Finlands traditionella avtalssystem höll Marin i maj ett tal om att SDP skulle fortsätta att kraftfullt värna om denna långvariga tradition.

Sanna Marin Familj

Marin uppgav dock i sitt tal att om det misslyckas är SDP redo att skydda arbetarnas rättigheter även genom lagstiftning.Sanna Marins uppfattning om Finlands Nato-medlemskap har inte förändrats.

Den 14 maj sammanträder SDP:s partiråd. Innan dess kommer jag att deklarera min synpunkt, sa Marin, men angav inte en mer omfattande tidsram.

Som infödd i Tammerfors och Birkaland är jag också en aktiv deltagare i lokalpolitiken. Socialdemokratiska partiet har valt mig till sin ledare och riksdagsledamot. Det var bara två dagar sedan jag skrev detta.

Detta var en av de slutsatser som Finlands guvernör lämnade till riksdagen 1985, med Sanna Marin Helsingfors som ordförande, för att besluta om dess betydelse för Atlantförbundet.

Det är Sannas första mandatperiod som statschef. För tillfället är jag kommunfullmäktigeledamot i Tammerfors, Finland, där jag bor.

Ett ramaskri har brutit ut efter att Finlands statsminister Sanna Marin gått ut och festat, vilket gör henne till en av världens yngsta statschefer.

Mer än 200 000 Twitter-följare har följt henne. Instagram har över 400 000 följare och över 100 000 följare. Jag har gjort min läxa. Sanna Mirella Marin är författaren till detta verk.

Efter det gick Sanna Marin ut med sina vänner i Helsingfors för natten. När hon tillträdde som 34-åring blev Marin världens yngste premiärminister. Det var ekonomiska svårigheter i hennes familj.

Hon står på en höjd av 5 fot 6 tum och väger 60 kg. Sanna Marin härlig och intelligent kvinna. För närvarande är hon världens yngsta premiärminister vid 34 års ålder.

Sanna Marin Familj
Sanna Marin Familj

By Wishful