Maja ivarsson familj
Maja ivarsson familj

Maja ivarsson familj /\ Maja Ivarsson har rest jorden runt med The Sounds och uppträtt med Foo Fighters, The Strokes, och Panic! bland annat på Discot.

Dante

Hon delar nu lägenhet i Malmö med sin 6-årige son Dante. 2015 kunde hon och Ben Fee säkra honom.

Värden frågar

Anders fvergrd börjar diskutera sitt förhållande till Dantes pappa när hon besöker TV4-programmet Anders knockar i vår. Värden frågar om han är med på bilden.

Han bor i Los Angeles för att han är amerikan. Han har dock för avsikt att flytta hit. Så nu har vi delat upp Dantes tid så att han tillbringar tre nätter i veckan med sin pappa och sedan återvänder hem. Maja Ivarsson är den som svarar.

Maja ivarsson familj

Det är ganska svårt, tillägger hon, och hon är lite irriterad över att han först nu bestämt sig för att dyka upp och vara en del av sin sons liv. Men hon uppskattar närvaron av Dantes pappa i hennes liv.

Han är en anständig karl. Så han är inte en trasslig pappa med problem; tvärtom, han är en fantastisk kille. Det gjorde att jag nästan aldrig skulle neka Dante ett förhållande till sin pappa, säger Maja Ivarsson, som fortsätter med att säga:

Jag förlorade också min pappa när jag var barn. Så det säger sig självt att jag vill att Dante ska ha en bra fadersfigur.

Maja Ivarsson dejtar nu Daniel Nilsson, en svensk modell. Hon pratade om kärlek när hon medverkade i TV4:s Nyhetsmorgon.

Han är den största mannen på planeten. Han hade förmodligen ingen aning om vem jag var, och jag hade ingen aning om vem han var. Och jag tror att det var en bra omständighet för oss att träffas, säger hon i avsnittet.

The Sounds grundades 1998 i Helsingborg av barndomsvännerna Felix Rodriguez, gitarrist och sångare, och Johan Bengtsson, basist, som senare övertalade trummisen Fredrik Nilsson att gå med i bandet.

Maja Ivarsson träffade bandet första gången på gymnasiet, när gitarristen Felix Rodriguez råkade gå i hennes klass. Felix fortsatte sedan med att bjuda in Maja att gå med i gruppen under förutsättning att hon sjunger.

Detta berodde på Majas sång i skolan och hennes enastående utseende. Trots sin motvilja mot att sjunga valde Maja att gå med i bandet. Jesper Anderberg var bandets nyaste och yngsta medlem.

Av en slump sprang gruppen på Jesper på Hultsfredsfestivalen och bjöd in honom att vara med.

Maja ivarsson familj
Maja ivarsson familj

By Wishful