Sofie sarenbrant familj
Sofie sarenbrant familj

Sofie sarenbrant familj /\ Hennes första mysteriebok tog sex år att publiceras, men hon har sedan dess tjänat över en miljon dollar på sitt arbete. Deras son och dotter är 12 respektive 15 år och deras make är 47 år.

detektivkollegor

Hon diskuterar att bli mobbad, få pepp från detektivkollegor, oroa sig för sin kropp och ha “baby blues” i en trevlig intervju. Sofie Sarenbrant, hävdar hon, har alltid varit motiverad av hämnd.

spänningsromanen

“Jag byggde upp en kamplust i skolan när jag kände mig ensam och utanför och de flesta trodde att jag var död”, säger den 39-årige författaren till den nya spänningsromanen “Bakom din rygg”. Det var “få som trodde att jag var död” under dessa år, sa hon.

Sofie Sarenbrant går in i den lysande gula herrgården från 1920-talet i Stockholmskvarteren Bromma iförd en silverfärgad ärmlös klänning från Pernilla Wahlgren Collection och håret lindat till vackra ringlets. Villan byggdes ungefär samtidigt som filmen Casablanca.

Vi kanske ska ta bilder först, medan folket fortfarande sminkar sig, för omslaget till söndagsbilagan? “Jag ska bara måla på nagellacket”, säger Sofie medan hon sticker in sina bara fötter i ett par svarta högklackade skor med remmar.

På glasterrassen visar hon oss härnäst det vita Bruno Mathsson-bordet med rosa Myran-stolar.

Sofie sarenbrant familj

Du har precis fått ett kontrakt för två böcker värda sammanlagt 200 000 $, du är överst på bästsäljarlistorna och dina böcker har nu sålts i ytterligare 12 länder.

Du har två underbara tjejer och är lyckligt gift med en framgångsrik man som ser lika trevlig ut som du.

Din man och du är på semester i Jordanien och Seychellerna och tävlar om vem som kan springa snabbast.

Som en som har känt dig sedan din praktik på Expressen 1999 är jag dock medveten om att du har haft det svårt och att det inte alltid har gått bra för dig. Du har gjort det.

Tommy och jag har ännu inte fått alla våra ägodelar. Istället har vi förtjänat det vi har genom hårda ansträngningar.

Han hyrde en lägenhet i Upplands Vasby när vi träffades första gången och jag bodde på ett härbärge för hemlösa. Trots våra ekonomiska svårigheter beslutade min vän och jag att ta steget och köpa en lägenhet.

Sofie sarenbrant familj
Sofie sarenbrant familj

By Wishful