Maria galligani
Maria galligani

Maria galligani /\ Som ung tränade Ruud på Nadal Academy under Rafael Nadal, och nu återvänder han för att konfrontera honom på den största plattformen av alla.

Jag ska försöka hitta ett annat sätt att slå honom förutom att träna, sa Ruud inför matchen. Jag tar helt enkelt in det hela tills vidare.

Rafael

“Jag tror att vi i akademin kunde hjälpa honom lite under den här tidsperioden”, hade Rafael Nadal sagt om Ruud.

“Men mer än något annat njuter jag av att bevittna en bra person som lyckas med sina ambitioner.

Enligt mediakällor

Förutom Ruud är Maria Galligani född i Norge.Enligt mediakällor har de två dejtat sedan förra året.Psykolog Maria är doktorand vid Syddansk Universitet.

Rafael Nadal har tagit mark på Novak Djokovic och Roger Federer i toppen av Grand Slam herrrankingen tack vare sin seger (Nadal 22, Djokovic och Federer 20).

Som ett resultat har King of Clay nu 14 Roland Garros-segrar under sitt bälte, inklusive segrar i var och en av de 14 finalerna som han har deltagit i.

Trots att hon föddes den 30 oktober har Maria förblivit mamma ungefär samma år som hon föddes. Hennes exakta ålder har inte fastställts, men hon tros vara i början av 20-årsåldern.

Maria är född och uppvuxen i Norge, där hon avslutade både sin grund- och gymnasieutbildning.

Det finns inga officiella uppgifter om hennes föräldrar eller syskon, men hon har en syster, Julia Galligani. Det är ingen hemlighet att de två är extremt nära och har en speciell relation.

Maria galligani

När Maria gick ut gymnasiet 2015 gick hon på Stabekkgymnasiet och sedan NLA Högskolan. Hon arbetar för närvarande med sin masterexamen i psykologi, som hon hoppas kunna slutföra inom en snar framtid. Maria är psykologstudent vid Universitetet i Oslo.

När det kommer till hennes utbildningshistoria gick hon på Syddansk Universitet och tog psykologi som huvudämne.

Maria kommer att avsluta sina forskarstudier vid ovannämnda universitet 2020. För att komplettera sin formella utbildning har hon ställt upp som social aktivist i det lokala samhället. Just nu hjälper hon till på norska Röda Korset som volontär.

Eftersom hon nu är engagerad i sina studier kan hon inte arbeta, och hon funderar med största sannolikhet på en karriär inom psykologi.

Maria galligani
Maria galligani

By Wishful