Fredrik lindström flickvän
Fredrik lindström flickvän

Fredrik lindström flickvän /\ Årets säsong av “På spåret” har sett Fredrik Lindström, 53, uppvisa ett okaraktäristiskt optimistiskt uppträdande.

Domarens snabba skämt och skämt har charmat publiken på ett närmast sarkastiskt sätt.

När en

Nu vet vi varför tv-profilens glada framtoning var så påfallande. När en man blir överhuvudtaget kär är det svårt för honom att hålla sina känslor dolda.

Lindströms

Felix Herngrens 50-årskalas var det första stället han presenterade sin nya fru i veckan.När en heter jag och det var allt Hänt Extra behövde veta om Lindströms kvinnliga företag.

Efteråt gav Fredrik sin Nathalie en puss på en uteplats där festen pågick. utbrast Lindström med ett äkta Pepsodent-leende på frågan om hon var hans nya flickvän.

Fredriks kärlekshistoria gör det förståeligt om han vill hålla nere sina aktiviteter på kärleksfronten, enligt tidningen.

Han var gift med Lotten von Hofsten, 53, 1988-1994 och de fick en dotter, som föddes 1994. Han fick ytterligare två barn med Sun Fors Lindström, hans andra fru, 44. 2012 skilde sig paret precis då hustrun skulle föda deras tredje barn.

Fredrik lindström flickvän

Parets relation verkade gå åt rätt håll för ett år sedan. Fredrik Lindström och Maja Lindströms romans har tagit slut nu.

Den populära “På spåret”-domaren Fredrik Lindström, 51, valde att visa sin 28-åriga kärlek Maja Frydén på premiären av Jill Johnsons krogshow på Hamburger Börs i Stockholm i dag för exakt ett år sedan. Fredrik Lindström.

Vi är ett par såklart! Vi har en speciell plats i mitt hjärta. Maja förklarade entusiastisk.

Den 23-åriga åldersskillnaden mellan älskarna ströks åt sidan och ansågs inte vara ett problem eller ett hinder. Camping tillsammans sedan sommaren 2012 hade Maja även träffat Fredriks två döttrar, Flora (två år) och Clara (sju år), från hans tidigare äktenskap med Sun Fors Lindström.

Hänt I Veckan rapporterar att nya toner har uppstått. Faktum är att Fredrik har varit på två galapremiärer utan Maja de senaste månaderna: invigningen av Stockholms filmfestival i november och Grotesco-revypremiären den här veckan.

Även om de inte har pratat på länge, är de två inte direkt fiender. Det tog precis slut, enligt en icke namngiven källa.

När Hänt I Veckan ringer Maja säger hon inget.

Fredrik lindström flickvän
Fredrik lindström flickvän

By Wishful