Moa jörnmark familj
Moa jörnmark familj

Moa jörnmark familj /\ Jag hade inte för avsikt att skriva något om den svenska katastrofen i årets Tour de Ski, som avslutades på trettondagen igår.

skidfans

Det var en fruktansvärd syn för mig och alla andra svenska skidfans att se hur de svenska åkarna truppade och åkte hem en efter en.

och att bästa manliga svensk (Jens Burman) kom på en tolfte plats totalt i touren, med samma position för bästa svenska, Charlotte Kalla.

Vann eliminerade

Det var ett steg framåt för Burman, men en mardröm för Kalla. Vann eliminerade Therese Johaug från Norge, som hon alltid gör.

Jag tänker inte göra en lista över Charlotte Kallas prestationer eller, som så många andra, börja räkna ner dagarna tills hon går i pension.

Kalla är vår jättestora skidstjärna, oavsett VM-resultaten hittills i år. Ingen slåss som hon gör. Charlotte har haft fler motgångar än någon annan de senaste åren. Trots detta genomförde hon Tour de Ski från start till mål.

Mer än hälften av det svenska skidlandslaget hade redan återvänt hem utan att avsluta touren när inringarna anlände till slalombacken.

Alpe Cermis i Val di Fiemme i går. Trots motgångarna kom Kalla inte hem. Hon ville sätta sin kropp på prov ännu en gång.

Moa jörnmark familj

Det ikoniska “Vinterstudion”-konceptet, där kanalens välkända personligheter som André Pops och Jacob Hrd följde med tittarna genom världscuperna i terräng och störtlopp, har varit ett populärt inslag bland tittarna i många år.

Förra året tillkännagavs också att alpina världscupen, världscupen i längdskidåkning, världscupen i snowboard och världscupen i backhoppning hade förnyats med ytterligare fem säsonger av kanalen.

Yvette Hermundstad, 44, kommer att dirigera den berömda “Vinterstudion” med André Pops, 42, något Hermundstad “njuter av”.

Eftersom vi har jobbat ihop så länge, säger hon, hjälper det att vara utmärkta vänner både jobbet och livet kring sändningar, vilket gör mästerskapen enklare och roligare.

Yvette Hermundstad och Jacob Hrd såg båda en stark önskan om “Vinterstudio” bland de hundratusentals åskådarna.

Hon berättar att hon fick sin första vinterpuss i Bruksvallarna förra helgen och utifrån den positiva responsen är det många fler än hon förväntat sig.

Moa jörnmark familj
Moa jörnmark familj

By Wishful