Rasmus asplund lön
Rasmus asplund lön

Rasmus asplund lön /\ Rasmus Asplund och Buffalo Sabres har kommit överens om en ny affär. Kontraktet omfattar de kommande två säsongerna, med ett genomsnittligt lönetak på $825 000 per säsong.

Don Granato

Sabres gav 23-årige Asplund ett lyft när de utsåg Don Granato till huvudtränare mitt under säsongen 2020-21.

Efter Granato

Granato var Asplunds femte match och hans första poäng. Efter Granato var det 23 matcher och tio poäng kvar.

Efter säsongen sa svensken att han hoppas bli en del av klubben nästa år igen. Jag kunde visa mina förmågor som spelare under de sista minuterna av matchen.

Jag hoppas kunna vara medlem i denna organisation under en lång tid framöver! Det är precis vad jag letar efter.

I NHL är Buffalo Sabres på väg att bli nästa svenska storklubb.

Rasmus asplund lön

Rasmus Asplund, 20, Färjestad skrev på onsdagen ett treårigt rookiekontrakt värt drygt 20 miljoner kronor.

Vi är ganska nöjda med resultatet, säger Asplunds representant Peter Wallén. En signusbonus på 92 500 dollar per år tillför ytterligare 809 375 kronor till varje avtalsår med en dollaromräkningskurs på 8,75 SEK.

Asplund har nu totalt 22,2 miljoner kronor i kassan.

Ett tvåårigt avtal värt 16,2 miljoner kronor skrevs nyligen på av Lawrence Pilut, HV 71, och Buffalo har sedan tidigare Alexander Nylander, 20, och Victor Olofsson, 22, i sin talangpool.

Den 22 juni kommer laget sannolikt att välja Rasmus Dahlin med det totala förstahandsvalet i NHL-draften i Dallas.

Linus Ullmark, 24, och 22-årige Jonas Johansson, som förra säsongen spelade för Rochester Americans (AHL) och Cincinnati Cyclones (ECHL), är också under kontrakt.

Johan Larsson, 25, som har ett år kvar på sitt kontrakt värt 12,9 miljoner kronor för 2018-19 är också värt att notera. Robin Lehner, som blir en RFA (Restricted Free Agent) den 1 juli, förblir ett mysterium.

Som Eastern Conference-semifinalist besegrade Tampa Bay Lightning Florida Panthers med 2-0 på Amalie Arena på tisdagskvällen för att befästa sin position i mästerskapsmatchen.

Blixtens målvakt Andrei Vasilevskiy var i Vezina Trophy-form när han gjorde 49 räddningar och höll sin första nolla i slutspelet under årets eftersäsong.

När det kommer till slutspelet i Stanley Cup har Connor McDavid verkligen trappat upp sitt spel.

Edmonton Oliers-kaptenen har dominerat mycket och har bidragit med 23 poäng till lagets totala 6 + 17 på de 10 matcher de har spelat.

Rasmus asplund lön
Rasmus asplund lön

By Wishful